Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα είναι το μεσημέρι της Κυριακής το Μάντσεστερ, αφού η Σίτι υποδέχεται στο «Ετιχαντ» τη Γιουνάιτεντ, στο σούπερ ντέρμπι για τον 3ο γύρο του αγγλικού Κυπέλλου (15.00, ΕΤ3).

Η Αστυνομία αποφάσισε να φέρουν οι άνδρες της πλήρη εξάρτυση σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της βίας, αφού στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» τον περασμένο Οκτώβριο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν διεκδικούν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και η Σίτι είχε νικήσει 6-1 στο «Ολντ Τράφορντ» στον αγώνα πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο.

Η Σίτι έχει ζητήσει από την Αστυνομία να παραμείνουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ στις εξέδρες ώσπου να αδειάσει το γήπεδο και να απομακρυνθεί ο κόσμος από την περιοχή, αφού σε προηγούμενα ματς είχαν σημειωθεί επεισόδια. Οι παμπ της περιοχής θα είναι κλειστές και δεν θα πωλείται αλκοόλ από τα μπαρ του γηπέδου.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Η επιστροφή στη δράση βρίσκει τους παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα να ετοιμάζονται όχι μόνο για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για ένα πιθανό Clasico στο τέλος του μήνα, αυτή τη φορά για το Kύπελλο.

Στη 17η αγωνιστική η Ρεάλ υποδέχεται αύριο τη Γρανάδα (21.00, OTE sport1), ενώ η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ (22.30, OTE sport1).

Τρεις ομάδες άλλαξαν προπονητή στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο γνωστός μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε τη Σαραγόσα στη θέση του Χαβιέ Αγκίρε, ο Ντιέγκο Σιμεόνε την Ατλέτικο Μαδρίτης (αντί του Γκρεγκόριο Μανθάνο) και ο Πάκο Μολίνα τη Βιγιαρεάλ (στη θέση του Χουάν Κάρλος Γαρίδο).

Σε άλλα ματς, η Μάλαγα υποδέχεται αύριο βράδυ την Ατλέτικο Μαδρίτης (23.00, ΟTE sport1), ενώ την Κυριακή η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Βαλένθια (19.00, OTE sport1).

ΙΤΑΛΙΑ

Αποστολές εκτός έδρας για τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία. Η Γιουβέντους αγωνίζεται την Κυριακή στο Λέτσε (16.00, OTE sport2), ενώ η Μίλαν στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα (16.00, OTE sport3). Σε άλλα ματς της 17ης αγωνιστικής, η Ουντινέζε υποδέχεται την Κυριακή την Τσεζένα (13.30, OTE sport2) και η Λάτσιο αγωνίζεται αύριο στη Σιένα (19.00, OTE sport2).