Οι συγκεντρώσεις φιλάθλων έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας είναι συνηθισμένο φαινόμενο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που χθες περίμεναν ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό θα επαναλαμβάνονταν το ίδιο σκηνικό. Μαζεμένος κόσμος, είτε για ένα νέο λαϊκό δικαστήριο σε περίπτωση που έχανε η ομάδα, είτε για να αποχαιρετήσουν τους Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, στην τελευταία τους ημέρα στην ομάδα του Δικεφάλου. Το τελικό 3-1 με το οποίο επιβλήθηκε ο ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού έδινε την ευκαιρία στους φιλάθλους να μαζευτούν για να αποχαιρετήσουν δύο από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και στον Θόδωρο Ζαγοράκη να ανασάνει με ανακούφιση, αφού σε περίπτωση ήττας, θα ζούσε μια ακόμη δύσκολη νύχτα στα γραφεία του συλλόγου.

Η χθεσινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ ήταν ημέρα χαράς αλλά και συγκίνησης. Χαράς, γιατί το πείραμα του Μπόλονι με τη χρησιμοποίηση νέων παικτών δείχνει να πετυχαίνει και συγκίνησης, επειδή οι Βιεϊρίνια και Κοντρέρας αποχαιρέτησαν την Τούμπα.

ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ

«Κάποια μέρα θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ», επαναλάμβανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με δάκρυα στα μάτια, χαιρετώντας τον κόσμο του Δικεφάλου και βάζοντας το χέρι στην καρδιά. Το ίδιο και ο Κοντρέρας που βρίσκονταν πλάι του. Πήγαν μαζί μέχρι τη θύρα 4, λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, πέταξαν από μια φανέλα τους στην κερκίδα και αποχώρησαν καταχειροκροτούμενοι. «Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ, αετέ δικέφαλε» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα και ο Βιεϊρίνια σήκωνε το χέρι του για να σκουπίσει τα δάκρια που έτρεχαν από τα μάτια του. Το ίδιο και ο Κοντρέρας που σήμερα στις 14.00 θα παραχωρήσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της χθεσινής ημέρας, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα του Λεβαδειακού με 3-1. Το 1-0 έκανε ο Ιβιτς στο 21′, το 2-0 ο Αθανασιάδης στο 49′, το 3-0 ο ίδιος παίκτης στο 85′, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Γλύκου και μείωσε σε 3-1. Στο 90′ ο Σταφυλίδης είχε δοκάρι.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Μαλεζάς, Γιάννου, Λαζάρ, Μουλόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου). Βαθμοί 7 με άριστα το 10.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Ετο (53′ Σταφυλίδης), Μαλεζάς, Κατσικάς, Γκαρσία, Φωτάκης (80′ Λάζαρ), Ιβιτς (67′ Γιάννου), Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (68′ Ναπολεόνι), Μελισσάς (56 Ζαουί), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος (78′ Πόποβιτς).