Μπορεί να αγωνίζεται – από το καλοκαίρι του 2010 – στη Σάλκε, το όνομα Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο όμως είναι συνυφασμένο με τη σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ραούλ – με αυτό το όνομα τον γνωρίζει όλος ο κόσμος – έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ιστορία της Ρεάλ. Κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών με τους Μαδριλένους, αλλά και το ρεκόρ γκολ με 323 τέρματα.

Από το 2003 μέχρι και την αποχώρησή του ήταν ο αρχηγός της Ρεάλ και διαδέχθηκε σε αυτή τη θέση έναν άλλον πολύ σπουδαίο παίκτη, τον Φερνάντο Ιέρο. Επίσης είναι ο πρώτος που σκόραρε σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από αυτές τις διακρίσεις όμως ο ισπανός διεθνής επιθετικός έχει ένα ακόμη ρεκόρ που ζηλεύουν πολλοί συνάδελφοί του. Το 1999 και σε ηλικία μόλις 22 ετών παντρεύτηκε την κατά έναν χρόνο μεγαλύτερή του Μαμίν. Και από τότε είναι μαζί και μάλιστα πολύ αγαπημένοι, χωρίς ποτέ να έχει ακουστεί το παραμικρό για τη σχέση τους.

Η Μαμίν ήταν μοντέλο – τίποτα το περίεργο, άλλωστε δεν είναι πρωτοφανές γεγονός ο γάμος ενός ποδοσφαιριστή και ενός μοντέλου – και εξακολουθεί να διατηρεί το υπέροχο σώμα της παρά το γεγονός ότι με τον Ραούλ έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά!

Ολα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του Ραούλ στα γήπεδα ο τρόπος που πανηγυρίζει κάθε γκολ που σημειώνει έχει γίνει σήμα κατατεθέν για τον ίδιο, ενώ τον έχουν αντιγράψει πολλοί συνάδελφοί του.

Επειτα από κάθε γκολ, ο Ραούλ δείχνει προς την εξέδρα -όπου συνήθως βρίσκεται η αγαπημένη του Μαμίν – και φιλάει τη βέρα στο χέρι του.