Την πρώτη νίκη της απέναντι στον Αρη πανηγύρισε η Κέρκυρα. Οι Φαίακες νίκησαν 1-0 τους Κίτρινους με γκολ του Μάρτιν στο 48′.

Ο νεοαποκτηθείς σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Κέρκυρα με κοντινό πλασέ, αξιοποιώντας αδράνεια της άμυνας του Αρη.

«Θα μας βοηθήσει σημαντικά, όπως και οι άλλοι παίκτες μας. Χαίρομαι γι’ αυτόν, που κατάφερε να βάλει γκολ στο ντεμπούτο του. Είναι σημαντικό για έναν σκόρερ να βρίσκει δίχτυα», σχολίασε ο Χάβι Γκραθία.

O Mίχαελ Πρόμπιερζ απέφυγε να ανακοινώσει τη διάγνωση του προβλήματος της ομάδας του. Ο τεχνικός του Αρη είπε: «Προσπαθούμε να δώσουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Ως προπονητής είμαι πολύ απογοητευμένος, πρέπει όμως να έχω υπομονή.

Απλά δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στον αγώνα. Πάλι χάσαμε, όπως στην Τρίπολη και στο ματς με τον Πανιώνιο.

Δεν έχουμε χρόνο να διορθώσουμε στην προπόνηση πράγματα, διότι θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια και θα πρέπει μέσα από τα ματς να διορθωθούμε».

Οι παίκτες του Αρη τα άκουσαν από περίπου 20 οπαδούς εν πλω από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Μίχος (9′ Σακελλαρίου), Αγρίτης, Γιάντσης (84′ Τσίγκας), Μαϊστόροβιτς, Οσμαν, Γκουστάβο, Μάρτιν, Ιωάννου (71′ Ηλιάδης).

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης (56′ Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Ντίκο, Φατί (68′ Καπετάνος), Τόχα, Σολτάνι (84′ Σανκαρέ), Ουμπίντες, Τσέζαρεκ.