Η αλλαγή του Αγγελου Αναστασιάδη, ο Χρήστος Τζάνης, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 90′ (σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι) και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που είχε λίγες φάσεις και κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων είχε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 37′, όταν σε κεφαλιά του Κώτσιου ο Βερόν έδιωξε λίγο έξω από τη γραμμή της εστίας.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφθασε με αξιώσεις τρεις φορές μπροστά στην εστία του Φεγκρούς, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Οι Κρητικοί απείλησαν με τους Σίσιτς (44′, 62΄) και Μάντζιο (58′).

Εύκολο ήταν το έργο του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου). Κίτρινες κάρτες: Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου – Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Καλάιτζιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Βίλα, Μπεσέρα (82′ Μιχαήλ), Σκούφαλης (65′ Τζάνης), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (77′ Ζαϊρί).

ΟΦΗ: Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Γεωργίου, Καλάιτζιτς (87′ Μποντόρ), Μπούρμπος, Σίσιτς (93′ Βάντο), Μάντζιος, Λόπεζ (65′ Παπουλής).

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων Αγγελος Αναστασιάδης υπογράμμισε: «Εγινε ένα παιχνίδι σε πολύ άσχημο τερέν, δύσκολο για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Προσπαθούσαν να σταθεροποιηθούν πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Η ομάδα παρ’ όλα τα προβλήματα που έχει λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό και αφήνει θετικά μηνύματα, ωστόσο το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Τώρα δεν είμαστε ομάδα και γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ. Να δουλέψουμε πολύ και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θα μας ταλαιπωρήσει η Παναγιά, αλλά στο τέλος θα μας δώσει αυτό που θέλουμε. Το ζητούμενο είναι να γίνουμε ομάδα και να ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο».

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Μπορούσε να βάλει δύο γκολ. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι».