Οι Αμερικανοί λατρεύουν το μπάσκετ, αλλά κυρίως ξέρουν πώς να διαφημίζουν το προϊόν τους. Οχι μόνο στο ΝΒΑ (που άρχισε επιτέλους ανήμερα τα Χριστούγεννα) αλλά ακόμα και στο κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA).

Πρόσφατα είχαν δώσει αγώνα επίδειξης σε αεροπλανοφόρο και πλέον ετοιμάζονται για το Καλλιμάρμαρο!

Ο αθλητικός διευθυντής του Μίσιγκαν Στέιτ αποκάλυψε στη «USA Today» πως ήδη επεξεργάζονται την ιδέα ενός αγώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μεταξύ της ομάδας του (που έχει το παρατσούκλι Σπαρτιάτες) και του κολεγίου του Σάουθερν Καλιφόρνια (με παρατσούκλι Τρώες)!

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

n Αποχώρηση παίκτη στον ΠΑΟΚ και αποχή στον Αρη για μία προπόνηση ήταν τα μεθεόρτια του κλασικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Παίκτες, προπονητές και προσωπικό των δύο ομάδων περιμένουν με αγωνία να εκταμιευθεί ποσό από τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1, αφού η κατάσταση είναι πλέον οριακή.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Δικεφάλου, ο Μάρκους Γκορί έφυγε για οικογενειακούς λόγους. Την ίδια ώρα όμως ο Ρασάντ Ράιτ ελπίζει σε πρόταση ομάδας που θα πληρώνει!

«Ολοι όσοι εργάζονται στον ΠΑΟΚ, από το αγωνιστικό τμήμα μέχρι και το προσωπικό, κάνουν μεγάλη προσπάθεια, ενώ οι συνθήκες που τους προσφέρουμε δεν είναι απόλυτα επαγγελματικές», παραδέχθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιλώντας στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ομάδας.

«Είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε», δήλωσε γραπτώς ο αρχηγός του Αρη Χρήστος Ταπούτος.

Η διοίκηση των Κιτρίνων πρότεινε λύση με μικροποσά στους παίκτες που αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα.