Με δύο γκολ του Ηλία Αναστασάκου (61′ και 64′) που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι τρία λεπτά μετά το τέρμα του Σέμπρι (57′), ο Ατρόμητος έκανε την μεγάλη ανατροπή νικώντας 2-1 τον Πανιώνιο.

Ποιος θα το πίστευε αλήθεια πως ο Ατρόμητος που πέρσι εξασφάλισε μόλις στις τελευταίες αγωνιστικές την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, φέτος θα οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Oμως το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη εμφανίζεται σαν μια από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος, με σωστή λειτουργία σε όλες τις γραμμές της και, προπάντων, ομάδα που ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα.

«Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Δεν απειλούμασταν καθόλου στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και θα ήταν πολύ άδικο αν τελικά δεν κατορθώναμε να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε ο Γιώργος Δώνης.

Ο Τάκης Λεμονής επεσήμανε: «Πανικοβληθήκαμε. Δεν αντιδράσαμε καθόλου στο πεντάλεπτο μετά το γκολ του Σέμπρι και το πληρώσαμε. Μας σκότωσε αυτό το πεντάλεπτο. Με προβληματίζει το γεγονός πως μέσα σε ένα πεντάλεπτο χάσαμε τον προσανατολισμό μας και ουσιαστικά τα πάντα».

Ο έλληνας τεχνικός πάντως εκτός από τα αγωνιστικά ζητήματα θα πρέπει να διευθετήσει σήμερα – αύριο και αυτό που έχει προκύψει με τον Σίτο Ριέρα, με τον οποίο είχαν λεκτικό επεισόδιο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δύο πούλμαν με οπαδούς του Πανιώνιου επιχείρησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου να φτάσουν στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι ούτε η ΠΑΕ ούτε οι ίδιοι είχαν εισιτήρια. Το συμβάν αντιλήφθηκαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι τους μπλόκαραν και ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια με πετροπόλεμο και μάχες σώμα με σώμα.

Τρεις οπαδοί του Ατρομήτου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι οπαδοί του Πανιώνιου «οδηγήθηκαν» στη ΓΑΔΑ και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά το τέλος του αγώνα.