Εν αναμονή της σημερινής συνάντησης των δικηγόρων του Βαρδινογιάννη και του Αλ Σαούντ για τις υπογραφές στο προσύμφωνο που αφορά την ΠΑΕ, ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Βλάσης Τσάκας δηλώνει: «Υπάρχει στις προθέσεις μας να πάρουμε και το μπάσκετ»!

Το σημερινό ραντεβού είναι κρίσιμο, καθόσον η πλευρά του πρίγκιπα υποστηρίζει ότι έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχει ζητήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να έχει και απευθείας επικοινωνία με τους δικηγόρους του σε ό,τι αφορά τα έγγραφα (γνήσιον υπογραφής κ.ά.), καθώς θεωρεί αυτή τη συνάντηση «κλειδί» για να προχωρήσει η συμφωνία. Δεν αποκλείεται να θέλει να τσεκάρει και ο ίδιος τη γνησιότητα των εγγράφων.
«ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ»
Ο Βλάσης Τσάκας πάντως, εκτός της πρόθεσης για το μπάσκετ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός («στην ομάδα των επενδυτών υπάρχει μπασκετικός άνθρωπος»), έκανε χθες γνωστό ότι έχει κλείσει για τα επόμενα τριάμισι χρόνια τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Ζάμαλεκ 25χρονο Σικαμπάλα. «Εχω στην κωλότσεπη το συμβόλαιο του Αιγύπτιου Σικαμπάλα» τόνισε με κάπως υπεροπτικό ύφος και αναφερόμενος στις χθεσινές εξελίξεις είπε: «Εχουμε στα χέρια μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Πήραμε και από την Πρεσβεία των Εξωτερικών αυτά που περιμέναμε και είμαστε έτοιμοι για τις υπογραφές (μνημόνιο συνεργασίας). Εμείς πιέσαμε να γίνει και χθες το απόγευμα το ραντεβού. Θεωρούμε μαζί με τον Σουλτάν δική μας την ΠΑΕ». Μιλούσε μάλιστα για πράσινη πολιτεία στον Βοτανικό. Οπως υπογράμμισε, στις 4 Νοεμβρίου, αν όλα πάνε καλά, ο Σουλτάν αλ Σαούντ θα καταθέσει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και εφόσον δεν βάλουν χρήματα οι υπόλοιποι μέτοχοι, ο Σαουδάραβας θα γίνει κάτοχος ποσοστού περίπου 87% της ΠΑΕ.

«ΡΕΖΙΛΙ»

Ενοχλημένος από τον Βλάση Τσάκα εμφανίστηκε το μέλος του ΔΣ Βασίλης Κωνσταντίνου. «Είναι υποτιμητικά όσα είπε για τα μέλη του ΔΣ. Δεν μπορεί ο κάθε Τσάκας να λέει ό,τι θέλει. Θα γίνουμε ρεζίλι. Μία οι απεργίες, μία πέθανε ο παππούς του. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» δήλωσε στον Novasport FM.

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει στο μυαλό του να παρατάξει την ίδια 11άδα στον αγώνα της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Η παρουσία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του τού έλυσε τα χέρια.

ΒΙΤΟΛΟ Ο 12oς

Ο Ισπανός Βίκτορ Βιτόλο θα γίνει ο 12ος παίκτης του Παναθηναϊκού που έκανε τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα και τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. Ο προηγούμενος ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τον οποίο αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του ο Παναθηναϊκός. Είχαν προηγηθεί οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Χρήστος Μελίσσης. Και νωρίτερα οι Γιώργος Θεοδωρίδης, Παντελής Κωνσταντινίδης, Πέρσι Ολιβάρες, Νίκος Καραγεωργίου, Χρήστος Δημόπουλος, Αγγελος Αναστασιάδης, Χρήστος Τερζανίδης. Πρώτος ήταν ο Αχιλλέας Ασλανίδης.

n Σε αγγλική ιστοσελίδα γράφτηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο θα δώσει 10 εκατ. ευρώ (συνολικά) για τον Σωτήρη Νίνη. Ειδικά τώρα που ο διεθνής άσος διανύει περίοδο σοβαρού τραυματισμού, το σενάριο μοιάζει απίθανο.

n Αγωγές σε ΜΜΕ τα οποία θεωρεί ότι τον πολέμησαν μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει για τον Παναθηναϊκό (με αναφορές και στον Γ. Βαρδινογιάννη) στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Είχε μάλιστα προαναγγείλει τις αγωγές και τις κατέθεσε εναντίον της εφημερίδας «Derby» και των τηλεοπτικών σταθμών Star και Mega.