Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με την προσθήκη του Βασίλη Τοροσίδη. Καλοί ποδοσφαιριστές είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, όμως ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι το κάτι άλλο!

Ο τραυματισμός που είχε στα πλευρά (ράγισμα) στο ματς της Εθνικής με την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την προκριματική φάση του Euro2012, του έχει στερήσει τη συμμετοχή στα ματς με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ντόρτμουντ.

Ο βάσκος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τοροσίδης είναι πολυεργαλείο στον Ολυμπιακό, αφού έχει αγωνιστεί στις περισσότερες θέσεις στην ενδεκάδα.

Ωστόσο η θέση του δεξιού μπακ-χαφ ταιριάζει απόλυτα στον 26χρονο διεθνή αμυντικό. Με την παρουσία του δυναμώνει όλη η δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει πώς και πώς τον ερυθρόλευκο αρχηγό στον κρίσιμο αγώνα με την Ντόρτμουντ την ερχόμενη Τρίτη στη Γερμανία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Oι Toροσίδης, Φέισα ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Βαλβέρδε αναμένεται να τους προφυλάξει στη μεθαυριανή συνάντηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή τον θάνατο του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, μέσω του επίσημου site του συλλόγου δήλωσε: «Είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά από τα νεανικά μου χρόνια τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, έναν γνήσιο Ολυμπιακό, που ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι ένας θρύλος που θα ζει για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό όλων των φιλάθλων της ομάδας μας».

Η εξόδιος ακολουθία για τον Λεωνίδα Ανδριανόπουλου θα ψαλεί σήμερα (15.30) στην Αγία Τριάδα Πειραιά. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διοργανώσει φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Πειραιά.

n Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, με αφορμή το ποσό των 20.000 ευρώ που δόθηκε για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων.