Αδαμίδης, Δέλλας και Κωστένογλου, Γκέντσογλου, κάθησαν στο τραπέζι να μιλήσουν για τα όσα συνέβησαν και να λύσουν τις παρεξηγήσεις.

Ο Σταύρος Αδαμίδης κάλεσε τον Τραϊανό Δέλλα για το θέμα που δημιουργήθηκε στη ζωντανή συνέντευξη που έδωσε ο πρώτος στο συνδρομητικό κανάλι και στην οποία παρενέβη τόσο ο «Κολοσσός» όσο και ο Λυμπερόπουλος, θέλοντας να διευκρινίσουν ότι δεν ανακατεύτηκαν ποτέ στην επιλογή απομάκρυνσης του Ράφικ Τζιμπούρ από την ΑΕΚ. Ο Αδαμίδης μίλησε με τον «Τράι», αφού ο «Λύμπε» δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. Ο πρόεδρος είπε στον Δέλλα: «Κάνατε τραγικό λάθος. Αυτό ήταν ασέβεια προς την ΑΕΚ και τον θεσμό του προέδρου, όχι σε μένα σαν πρόσωπο. Σας κάλυψα όπως και τον προπονητή, είπα τα καλύτερα λόγια και εσείς βγήκατε και με εκθέσατε». Ο Δέλλας απάντησε: «Εμάς ποιος θα μας κάλυπτε αν μας έλεγαν ρουφιάνους;» και ο Αδαμίδης του είπε: « Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε μετά ή σήμερα (χθες) και όχι να βγείτε στη ζωντανή εκπομπή».

Ο πρόεδρος της Ενωσης τόνισε επίσης ότι το μόνο που δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι η διχόνοια στα αποδυτήρια. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι τότε ο Χιμένεθ είχε πει σε δηλώσεις του ότι ο Τζιμπούρ είχε τελειώσει γι’ αυτόν και του έδωσε αναγκαστική άδεια. Μάλιστα είχε τονίσει ότι αν ο πρόεδρος πάρει άλλη απόφαση θα είναι σεβαστή, αλλά θα του ζητήσει τον λόγο γιατί τον κρατάει στην ομάδα ενώ εκείνος δεν τον θέλει. Το θέμα πάντως θεωρείται πλέον λήξαν.

Ο Νίκος Κωστένογλου με τη σειρά του κάλεσε τον Γκέντσογλου. Επειδή το θέμα του και η άρνησή του να πραγματοποιήσει την εντολή του προπονητή, δηλαδή να γυαλίσει τα παπούτσια, πήρε ιδιαίτερη έκταση. Εξήγησε στον ποδοσφαιριστή του ότι η κίνησή του αυτή είχε καθαρά παιδαγωγικό χαρακτήρα, ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να μειώσει τις προσωπικότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών. Του υπογράμμισε ότι γίνεται σε αρκετές ομάδες και σκοπός είναι να υπάρχει πειθαρχία και σεβασμό στην ιεραρχία. Παράλληλα ο τεχνικός της Ενωσης διευκρίνισε στον Γκέντσογλου ότι τον πιστεύει αγωνιστικά και ότι περιμένει να αποδείξει στα επόμενα ματς την αξία του. Ο διεθνής με τις Ελπίδες μέσος έδειξε μετανιωμένος για τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και είπε στον προπονητή του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, ιδιαίτερα μετά απ’ αυτή τη συνάντηση.

ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Χθες ξεκίνησε το ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης στην ΑΕΚ. Ο Κωστένογλου είχε ζητήσει από όσους ποδοσφαιριστές το επιθυμούν να πάνε νωρίτερα για έξτρα προπόνηση ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Ετσι περισσότεροι από 15 ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν εθελοντικά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μία ώρα πριν ξεκινήσει η κανονική προπόνηση. Εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών, στην εθελοντική προπόνηση πήγαν οι Μάκος, Λεονάρντο, Κοντοές, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Σιαλμάς, Καράμπελας, Χέλγκασον, Λαγός και Μπέλεκ, δείχνοντας ότι έχουν τη διάθεση να δουλέψουν περισσότερο και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Η κακή είδηση πάντως της προπόνησης προήλθε από τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί αν μπορεί να παίξει εναντίον του Αρη την Κυριακή.