Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τη συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Mail», τους αποκάλεσε ηλίθιους!

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ήταν έξαλλος με αυτά που είδε στον αγωνιστικό χώρο, αφού θεώρησε πως οι παίκτες του δεν χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους και άφησαν τη Σίτι να κάνει ό,τι ήθελε στο γήπεδο.

Ο Φέργκιουσον ήταν έξαλλος ιδιαίτερα με τους Εβρά και Ρίο Φέρντιναντ επειδή δεν έκαναν αυτά που έπρεπε όσον αφορά την οργάνωση της άμυνας, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Εβανς. Οι παίκτες φυσικά δεν αντέδρασαν σε αυτά που είπε ο Φέργκιουσον, ενώ και ο Φέρντιναντ σημείωσε στο twitter: «Μεγάλη απογοήτευση για το ματς της Κυριακής, αλλά θα ανακάμψουμε».

n Στο μεταξύ, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ξοδέψει πολύ μεγάλα ποσά, έγινε στόχος από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί με αφορμή το οικονομικό fair-play. «Η φιλοσοφία είναι πως δεν μπορείς να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα απ’ όσα βγάζεις. Δεν είναι μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι κανονισμοί είναι οι ίδιοι για όλους» είπε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ.

n Στις 14 Νοεμβρίου θα αποφασίσει το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο σχετικά με τη διαμάχη Σιόν και ΟΥΕΦΑ. Ο ελβετικός σύλλογος έχει προσφύγει κατά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η οποία τον απέβαλε από το Europa League με την αιτιολογία ότι χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν. Η Σέλτικ πήρε την πρόκριση στα χαρτιά και η Σιόν κέρδισε αρχικά την υπόθεση στα ελβετικά δικαστήρια.

n Μία έκθεση της γερμανικής Αστυνομίας ενδέχεται να βάλει σε σκέψεις την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Κι έχει να κάνει με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των ομάδων, τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη κατηγορία.

Τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί 846 τραυματισμοί, ενώ έχουν γίνει 6.061 συλλήψεις (723 λιγότερες συγκριτικά με την περυσινή περίοδο). Να σημειώσουμε ότι περίπου 2.500 άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα εισόδου σε γήπεδο, ενώ άλλοι 10.000 είναι υπό επιτήρηση.

n Τρεις τσέχοι ποδοσφαιριστές (Ντρόμπιζ της Ολομουτς, Ομπερμάιερ και Ζούμπεκ της Μποέμιανς) απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για δωροδοκία, αφού το δικαστήριο στο Ολομουτς αποφάσισε πως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να καταδικαστούν οι τρεις παίκτες. Η ομοσπονδία είχε αφαιρέσει εννέα βαθμούς από τη Σίγκμα Ολομουτς, ανέφερε πως αποδέχεται την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά η ποινή παραμένει.