Δεν ήταν αρκετή η συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι για να χάσει το κέφι του ο Γουέιν Ρούνι στην επέτειο των γενεθλίων του.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κλείσει τραπέζι σε ένα από τα αγαπημένα του ρεστοράν για να γιορτάσει την 26η επέτειο των γενεθλίων του.

Στην παρέα ήταν και δύο ποδοσφαιριστές της Σίτι, συμπαίκτες του Ρούνι στην εθνική ομάδα, ο τερματοφύλακας Τζο Χαρτ και ο Γκάρεθ Μπάρι! Παρών και ο επίσης διεθνής φορ της Στόουκ, Πίτερ Κράουτς!

Οι θαμώνες έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να μπαίνουν στο ρεστοράν οι Χαρτ και Μπάρι. «Εμεινα έκπληκτος. Περίμενα από τους ανθρώπους που ήταν στην πόρτα να μην τους αφήσουν να μπουν» σχολίασε κάποιος από τους θαμώνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Ο Ρούνι ήταν άκεφος στην αρχή, αφού δεν είχε συνέλθει ακόμα από το σοκ του 6-1, αλλά στη συνέχεια το κέφι του έφτιαξε.

Στο μεταξύ, ο αγγλικός Τύπος είχε καυστικούς τίτλους για το αποτέλεσμα του ντέρμπι. «Six-Bomb» αναφέρει στο οπισθόφυλλό της η «Daily Star», ενώ η «Daily Express» χρησιμοποιεί τη λέξη «ταπείνωση». Η «Sun» κάνει ένα λογοπαίγνιο, αφού έχει μία φωτογραφία του Μπαλοτέλι αναφέροντας πως «Ο Φέργκιουσον δίνει ο ίδιος το πιστολάκι για τα μαλλιά».

n Στη Γιουνάιτεντ πάντως συνεχίζουν να κινούνται με βάση τον προγραμματισμό τους. Ο Χαβιέ Ερνάντες θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» για μία ακόμα πενταετία, αφού επεκτάθηκε το συμβόλαιό του έως το 2016. «Το γεγονός ότι αγωνίζομαι στη Γιουνάιτεντ είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου. Δεν περίμενα μάλιστα να πάνε όλα καλά από την πρώτη χρονιά» είπε ο Ερνάντες.

«Είναι απόλαυση να τον προπονείς» ήταν το σχόλιο του σερ Αλεξ Φέργκιουσον.