Αθώα η Δόξα Δράμας για τα στημένα, δεν πρόκειται να γίνει έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την καταγέλαστη απόφαση με την οποία αθωώθηκε πρωτόδικα ο Λεβαδειακός και έτσι «ανοίγει» ο δρόμος ώστε οι δύο ΠΑΕ να ενταχθούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η διοίκηση της διοργανώτριας πρόκειται να διαμορφώσει σήμερα την πρόταση – εισήγηση προς την ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 18 ομάδων, έτσι ώστε εκτός των Λεβαδειακού και Δόξας να «χωρέσουν» επίσης Λάρισα και Πανσερραϊκός.

Στο μεταξύ εκδικάστηκε χθες στο Διοικητικό Εφετείο η κύρια αγωγή των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, με την οποία ζητούν την ακύρωση των αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τις οποίες αποβλήθηκαν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι αποφάσεις θα βγουν εντός τεσσάρων μηνών (το αργότερο) αλλά όπως προκύπτει από τις τελευταίες κινήσεις Λίγκας και ΕΠΟ οι δύο ομάδες από τον Βόλο και την Καβάλα δεν υπολογίζονται.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο νέος εκλεκτός ΕΠΟ και ΚΕΔ Θανάσης Γιάχος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ. Ο Γιάχος έγινε πρόσφατα διεθνής, αλλά από τους ανθρώπους της διαιτησίας θεωρείται ρέφερι που δεν μπορεί να διαχειριστεί παιχνίδια υψηλού κινδύνου.

Ο Ηλίας Σπάθας θα διαιτητεύσει το παιχνίδι Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Ο Πειραιώτης ρέφερι τα κάνει συνήθως… μούσκεμα σε παιχνίδια των Ερυθρολεύκων. Πέρσι δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μετίν από τον Ουρτάδο (Λάρισα – Ολυμπιακός) και πρόπερσι είχε αδικήσει τόσο τους Πειραιώτες όσο και τον Εργοτέλη στην Κρήτη (1-1). Μάλιστα και για τις δύο αυτές διαιτησίες του είχε τιμωρηθεί. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διαιτητεύσουν:

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Αστέρας Τρίπολης – Skoda Ξάνθη Καλογερόπουλος (Αθηνών), Παναθηναϊκός – Εργοτέλης Μήτσιος (Ηπείρου), ΟΦΗ – Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας).