Τρεις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την τρίτη σερί νίκη της με το ευρύ 4-0 εις βάρος της Λυών, παραδέχτηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Πρώτες νίκες στη φετινή διοργάνωση και για τα μεγαθήρια του Μάντσεστερ, τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, ενόψει της μεταξύ τους κυριακάτικης αναμέτρησης στο Ολντ Τράφορντ, ενώ το τρένο της Μπάγερν έκανε στάση στη Νάπολι (1-1).

Υστερα από μία εβδομάδα γεμάτη κακές ειδήσεις ο Γουέιν Ρούνι βρίσκει ξανά το χαμόγελό του. Αιτία τα δύο γκολ που πέτυχε με πέναλτι στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-0 επί της Οτελούλ με τα οποία έφτασε τα 26 στο Τσάμπιονς Λιγκ, που αποτελεί ρεκόρ για άγγλο ποδοσφαιριστή στη διοργάνωση.

Λίγες ώρες αργότερα ο προπονητής των Τριών Λιονταριών Φάμπιο Καπέλο δήλωνε πως στους αγώνες του Euro θα στηριχθεί στους έμπειρους παίκτες και ένας απ’ αυτούς είναι και ο Ρούνι, παρά το γεγονός ότι έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Στα ύψη όμως βρίσκεται και η ψυχολογία των παικτών της Σίτι μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε στην ιστορία της στη διοργάνωση με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ με γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στην τελευταία φάση του αγώνα. «Οταν πετυχαίνεις ένα τέτοιο γκολ η ψυχολογία σου ανεβαίνει στα ύψη. Σίγουρα αποκτήσαμε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει του ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Γκάρεθ Μπάρι.

Ηταν από τις σπάνιες φορές που οι ισπανοί δημοσιογράφοι είδαν την οδοντοστοιχία του Ζοζέ Μουρίνιο. Ηταν τόσο ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη με 4-0 επί της Λυών που… χαμογέλασε.

Στην Μπάγερν δεν στενοχωρέθηκαν για την ισοπαλία με τη Νάπολι, αλλά γιατί δέχτηκαν γκολ ύστερα από 1.147 λεπτά. Μάλιστα αυτό συνέβη από έναν δικό τους παίκτη, τον Μπαντστούμπερ.

Ο πορτιέρο της Νάπολι Μόργκαν Ντε Σάνκτις απέκρουσε πέναλτι του Μάριο Γκόμες.