Ο Κάρολ στο πρώτο ημίχρονο έπιασε εκπληκτική απόδοση σταματώντας όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Ο ΟΦΗ στους 37 αγώνες που έχει δώσει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μετρά μόνο μία νίκη μέσα στην Τούμπα και επτά πλέον ισοπαλίες. Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε μεγάλη βάση στο να σταματήσει τις πτέρυγες του ΠΑΟΚ και κατάφερε να περιορίσει πάρα πολύ τους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια, ενώ ο Ιβιτς από τον άξονα ήταν πολύ κακός. Ο τραυματισμός του Φωτάκη που αντικαταστάθηκε στο 34′ από τον Αρίας, στέρησε από τον ΠΑΟΚ την ανάπτυξη από τον άξονα αλλά και το μακρινό σουτ. Ο ΟΦΗ, με τη βοήθεια του πάρα πολύ καλού Κάρολ, πήρε δίκαια την ισοπαλία, ειδικά με την απόδοσή του στα αμυντικά του καθήκοντα στο δεύτερο ημίχρονο.

«ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ»

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ δεν μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει κλειστά, με αποτέλεσμα στο 9′ να δημιουργηθεί η πρώτη καλή φάση με τον Σαλπιγγίδη να βγαίνει μόνος του μπροστά στον Κάρολ αλλά να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει πριν προλάβει να πλασάρει. Στο 15′ ο Βερόν είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Χαλκιάς. Στο 17′ ο Φωτάκης υποχρέωσε τον Κάρολ σε μια δύσκολη απόκρουση, ενώ στο 18′ ο Κοντρέρας μόνος του μπροστά στην εστία του Κάρολ, έπειτα από κόρνερ του Γκαρσία, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Στο 29′ ο Παπουλής έφυγε μόνος του από δεξιά και το πλασέ του έστειλε σε κόρνερ ο Χαλκιάς, ενώ στο 45′ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κάρολ κατάφερε με εκπληκτικές αποκρούσεις να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, σε προσπάθεια του Βιεϊρίνια αρχικά και του Ιβιτς στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε η σκιά του ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ αποφάσισε να γυρίσει πιο πίσω, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, όμως η υπεροχή τους σταματούσε λίγο πιο πάνω από το κέντρο. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους και από τα άκρα αλλά και από τον άξονα, με αποτέλεσμα σε ένα ολόκληρο 45λεπτο να μη δημιουργηθεί ούτε μία καλή ευκαιρία για γκολ.

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έφευγε από το γήπεδο της Τούμπας, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών για την απόδοσή του που για μία ακόμη αγωνιστική ήταν κακή.

«ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ»

«Είμαι εκνευρισμένος με τους παίκτες μου, γιατί με τέτοια απόδοση θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει δύο φορές», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζλο Μπόλονι και συνέχισε: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε στα τελευταία είκοσι μέτρα πριν από την αντίπαλη εστία. Εγινε ένα παιχνίδι από αυτά που μπορεί να είχαμε κερδίσει με 5-0 ή και να είχαμε χάσει με 0-1». Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, λέγοντας: «Αυτός ο βαθμός έχει και ψυχολογική αλλά και βαθμολογική αξία. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα».

Οι Γκαρσία και Φωτάκης ενδέχεται να χάσουν το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σάμροκ Ρόβερς, αφού νιώθουν ενοχλήσεις.