Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ένα 24ωρο πριν από το ματς τής Τιφλίδας, εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του είναι έτοιμη και θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην ελληνική Εθνική ομάδα.

Ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Ετοιμαζόμαστε για σχεδόν μια εβδομάδα. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία που η Ελλάδα έχει ανάγκη τους βαθμούς. Εμείς θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Οποιος είναι καλύτερος και όλα τα άλλα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν θα αλλάξω ούτε τακτική, ούτε τίποτα. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και θα το δείτε στο γήπεδο. Θα ήταν , βέβαια, διαφορετικό να είχαμε 15 βαθμούς. Είχαμε καλή απόδοση αλλά δυστυχώς δεν πήραμε βαθμούς με τη Λετονία που ίσως κάναμε το καλύτερο ματς της 20ετίας. Δυσκολευόμαστε όταν πρέπει να αγωνιστούμε επιθετικά».

Οταν ρωτήθηκε για το κίνητρο της Εθνικής Γεωργίας, ο Κετσπάγια απάντησε ως εξής:

«Για όλους είναι μεγάλο το κίνητρο το να φοράς τη φανέλα της Εθνικής. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την ομάδα μας. Κίνητρο είναι να τα δώσεις όλα για τα χρώματα της Γεωργίας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε χρήματα , ούτε τίποτα.Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμμιά σχέση. Πέρασα πολύ ωραία στην Ελλάδα, πέρασα βέβαια και άσχημες στιγμές, αλλά αυτά δεν έχουν σχέση με το αυριανό παιχνίδι. Αν η Ελλάδα είναι καλύτερη από εμάς, χαλάλι της. Η Ελλάδα έκανε υπέρβαση στον όμιλο. Λόγω της ποιότητας της Κροατίας, περίμενα πως θα περνούσε. Αλλά η Ελλάδα έχει πλεονέκτημα λόγω των παικτών που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο».