Ομπράντοβιτς: Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι ότι δεν έχω παίκτες στην προπόνηση. Τι θα γίνει του χρόνου; Εχουμε καιρό ως τότε και είμαστε επαγγελματίες. Οτι αποφασίσουν τα αδέλφια Γιαννακόπουλοι θα το σεβαστούμε γιατί έχουν δώσει όσα κανείς άλλος στον Παναθηναϊκό.

Διαμαντίδης: Είναι άνθρωποι που χρόνια ματώνουν για την ομάδα και δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις. Ολα όμως κάποτε τελειώνουν. Αν δεν συνεχίσουν, δεν μπορώ να μη σεβαστώ την απόφασή τους. Μετά θα δούμε…

Τσαρτσαρής: Καταρχήν δεν μπορεί κανείς να πει κάτι για τους Γιαννακόπουλους, μετά τα όσα έχουν προσφέρει. Η κρίση προφανώς έχει ακουμπήσει και εκείνους, ίσως περισσότερο από άλλους. Ωστόσο ο ΠΑΟ θα υπάρχει πάντα.

Μπατίστ: Κανείς δεν συζητά την επόμενη μέρα. Προσωπικά το κρατώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά στα 33 μου γνωρίζω πως πρέπει και μπορώ να συγκεντρωθώ μόνο στο μπάσκετ.

Νικ Καλάθης: Δεν με νοιάζει τίποτα, πόσω μάλλον τι θα γίνει του χρόνου. Τώρα στα μάτια μου μπροστά υπάρχει μόνο το Φάιναλ Φορ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Σάτο: Σκέφτομαι μόνο το σήμερα και να κατακτήσουμε τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει τόσο ψηλά γιατί υπάρχει εδώ και τόσα χρόνια αυτή η οικογένεια.

Μάριτς: Γνωρίζουμε την κατάσταση, αλλά κοιτάμε αποκλειστικά το μπάσκετ.