Ομπράντοβιτς: Πρέπει να αναγνωρίσουμε την κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος ξέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια ό,τι κάνουμε το κάνουμε πρώτα από όλα για εκείνον και όσα έχουμε πετύχει τα έχουμε πετύχει μαζί του.
Διαμαντίδης: Επειδή το σέβομαι, δεν θα μπορούσα να του πω κάτι. Οποιος όμως μπορεί ή θέλει να κάνει κάποια θυσία για να έρθει, ξέρει από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, τι θα του δώσει πίσω.
Τσαρτσαρής: Θεωρώ ότι η ομάδα έχει κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα με τις επιτυχίες στο εξωτερικό. Νομίζω ότι είναι μια ωραία ασχολία για ένα υπέροχο δίωρο.
Μπατίστ: Κάθε οπαδός ξέρει πως αυτή η ομάδα θα τον κάνει υπερήφανο με τον τρόπο που θα αγωνιστεί, ακόμη και στις ήττες.
Σάτο: Δεν είναι εύκολο να του πω κάτι. Οι οπαδοί όμως έχουν στην καρδιά τους τον Παναθηναϊκό και όταν κάτι το αγαπάς τόσο, κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι δίπλα του.
Μάριτς: Για τους οπαδούς είναι διαφορετικά. Γενικά όμως, αντί να κάθεσαι στο σπίτι να ακούς τους πολιτικούς, έχεις το γήπεδο που σου προσφέρει διασκέδαση. Σου δίνει ελπίδα να απολαύσεις τη ζωή. Η Σερβία βρίσκεται σε κρίση εδώ και 25 χρόνια, αλλά ο κόσμος βρίσκει παρηγοριά στο γήπεδο.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από