Στο σημερινό ραντεβού που έχουν ζητήσει οι εκπρόσωποι του Χιμένεθ με τον Σταύρο Αδαμίδη αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά του θέμα του ισπανού τεχνικού στην ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ μίλησε με τον πρόεδρο της Ενωσης χθες το μεσημέρι στα Σπάτα σε καλό κλίμα, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι δυο τους συμφώνησαν να συνεχίσουν με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Χθες το απόγευμα πάντως ο ισπανός τεχνικός είχε πολύωρο ραντεβού με τους εκπροσώπους του, τόσο τους Ελληνες όσο και με τον Ισπανό Αλβάρο Τόρες, ο οποίος έφθασε στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Χιμένεθ έκανε παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται και κυρίως για τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό και ζήτησε να ξεκαθαριστεί η υπόθεση από τον μάνατζέρ του.

Ηταν ήρεμος και τόνισε και στον Τόρες ότι δεν προτίθεται να φύγει από την ΑΕΚ, εκτός και αν δεν επιθυμεί η διοίκηση τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Σε αυτή την περίπτωση, αν αποφασίσουν να τον διώξουν, πρέπει να του πληρώσουν περίπου 1,2 εκατ. ευρώ, που είναι τα περυσινά και τα εφετινά χρήματά του.

Ο προπονητής πάντως στην προπόνηση είπε στους ποδοσφαιριστές του ότι έδειξαν όλοι μαζί πως είναι μία μεγάλη οικογένεια στα δύσκολα, όχι μόνο για τον τρόπο του πανηγυρισμού, αλλά και για ό,τι έκαναν μέσα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που πάντα δυσκολεύει την Ενωση.

Αλλωστε η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος έχουν κάποια βεντέτα μεταξύ τους και μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης έκανε αγωγή για τα 165.000 ευρώ που της οφείλονται και παρότι από την ΑΕΚ έχει εισπράξει τα τελευταία χρόνια περίπου 4 εκατ. ευρώ από μεταγραφές. Ολα αυτά δίνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία στη νίκη της ΑΕΚ, έστω και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό στην κιτρινόμαυρη ομάδα, αφού υπάρχουν πολλοί τραυματίες και έρχεται ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.