Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ούτε 10' δεν διήρκησε η όλη διαδικασία.

Ελειψαν όλοι οι μέτοχοι, η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν είχε κάποιον εκπρόσωπο και άρα δεν κατέστη δυνατή ούτε η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ούτε φυσικά η λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ

Νέα  συνέλευση ορίστηκε για τις 17 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε τα θέματα  της ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας υπέρ τον άρτιον με  αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της εταιρίας. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του κατασταικού.
3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής σε 0, 33 λεπτά για κάλυψη του συνόλου των ζημιών παρελθουσών χρήσεων ή τέτοιο ποσού όσο θα αποφασιστεί για λόγους στρογγυλοποίησης. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.
4. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών κι έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0, 33 ευρώ, τιμή διάθεσης ίση  με την ονομαστική αξία. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.
5. Εξουσιοδότηση προς το ΔΣ όπως ορίσει  η διαδικασία υλοποίησης των ανωτέρω αποφάσεων.
6. Τροποποίηση του άρθου 23  του καταστατικού(σύνθεση και θητεία του ΔΣ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από