Με δυνατό μπάσιμο στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και με τον παράγοντα τύχη υπέρ του, ο ΠΑΣ Γιάννινα λύγισε με 2-1 την Κέρκυρα και μετράει οκτώ βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν σαφώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, πίεσαν για την ισοφάριση και επέστρεψαν στην έδρα τους με λίγο καλύτερο ηθικό, αλλά μόλις έναν πόντο στη βαθμολογία.

Το ορμητικό πρώτο μισάωρο των γηπεδούχων επιβραβεύθηκε με γκολ στο 9′. Την εστία του Γκαλίνοβιτς παραβίασε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο Μπεσέρα, αξιοποιώντας σέντρα του Γεωργίου.

Τα Γιάννινα κράτησαν για λίγο ακόμη τον ρυθμό του αγώνα υπό τον έλεγχό τους, αλλά η Κέρκυρα αφυπνίστηκε και ισοφάρισε στην πρώτη αξιόλογη φάση της.

Στο 44′ ο Λαμπρόπουλος έφερε το ματς στα ίσια (1-1), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν, καθώς η σέντρα του Γιάντση βρήκε στα σώματα αμυντικών και σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία, αλλά ο ΠΑΣ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 68′ με γυριστό σουτ του Τζημόπουλου.

Ωθηση έδωσε και η προσθήκη του Μετίν. Μάλιστα, ο τούρκος μεσοεπιθετικός σημάδεψε το δοκάρι με σουτ στο 77′.

Η Κέρκυρα συνέχιζε να πιέζει, αλλά της έμεινε η πικρή γεύση της ήττας. «Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες για να έχουμε σκορ 3-0 στα πρώτα 30 λεπτά. Στη συνέχεια η Κέρκυρα ξύπνησε και έκανε τη ζωή μας πολύ δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε και η κατάσταση ήταν αρκετά δύσκολη για μας. Θα έλεγα ότι κερδίσαμε με όπλο τον χαρακτήρα μας, παρά με το καλό ποδόσφαιρό μας», δήλωσε ο Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είπε: «Βάσει της εμφάνισης που κάναμε θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Πιστεύω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμασταν με καλή κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχο του ρυθμού και δημιουργία φάσεων. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήταν πολύ αστείο».