Πρόκειται για τους αμυντικούς Τοροσίδη (αναδείχτηκε MVP της συνάντησης), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, τον αμυντικό μέσο Ορμπάιθ και τους δύο σκόρερ Νταβίντ Φουστέρ και Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης εξουδετέρωσε τη μεγάλη βεντέντα του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην επίθεση. Μάλιστα ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φανεί στο τερέν και μερικές φορές έδειχνε εκνευρισμένος από τα αποτελεσματικά μαρκαρίσματα του Τοροσίδη.

Οι στόπερ Μέλμπεργκ, Μαρκάνο οι οποίοι έπαιξαν και για τον Κοστάντσο, ήταν βράχοι στο κέντρο της άμυνας και δεν άφησαν τον 23χρονο επιθετικό Αθανασιάδη να πάρει ανάσα. Παράλληλα οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού δεν άφησαν τον Φωτάκη, ο οποίος έβγαινε σαν κρυφός κυνηγός, να φανεί απειλητικός για την εστία του Κοστάντσο.

Στο κέντρο ο ισπανός αμυντικός χαφ Πάμπλο Ορμπάιθ ξεχώρισε για το γεμάτο ουσία παιχνίδι του, δίνοντας βοήθειες σε άμυνα και επίθεση. Ο Ορμπάιθ έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του και με τέτοια απόδοση δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Ο Φουστέρ αγωνίστηκε με πάθος, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία. Ο ισπανός μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει και στο «Εμιρεϊτς».

Ο Τζιμπούρ, ο οποίος σημείωσε το γκολ της νίκης, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους δύο στόπερ Τσιρίλο και Μαλεζά.

Ο γαλλοαλγερινός επιθετικός ήταν κινητικός, αποτελεσματικός και σημείωσε για δεύτερη φορά το γκολ της νίκης (το προηγούμενο ήταν στο ματς με την Ξάνθη).