Μια κεφαλιά του Κώστα Μανωλά έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην ΑΕΚ. Ο νεαρός στόπερ εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Γκερέιρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων , σημείωσε το 1-0 και οδήγησε την ομάδα του σε σημαντική επιτυχία στη Νέα Σμύρνη.

Και αμέσως μετά, ο σκόρερ έτρεξε προς τον πάγκο και πανηγύρισε μαζί με τον Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής αμφισβητείται έντονα και ασφαλώς χάρηκε πολύ με τη νίκη αυτή της ομάδας του.

Η ΑΕΚ δεν έπιασε κάποια σπουδαία απόδοση, ούτε όμως και ο Πανιώνιος έδειξε κάτι ξεχωριστό στο παχνίδι του. Λίγες φάσεις, κάποιες στιγμές η ΑΕΚ απείλησε την εστία του Ελευθερόπουλου, αλλά ο Μπέλεκ έδειξε ξανά πως δυσκολεύεται στον τομέα του γκολ.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ στερήθηκε των υπηρεσιών του Καράμπελα (αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν από την έναρξη του αγώνα), ενώ στο 33′ έπαθε θλάση ο Λεονάρντο.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος(Κορινθίας).

Κίτρινες: Λαγός, Λυμπερόπουλος, Κβιρκέλια, Μανωλάς.

Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γιόνσον(46′ Πετκάκης), Ομο, Κουμορτζί, Σάμαρης(46′ Ριέρα), Κούτσι, Γουνδουλάκης (69′ Μιλοβάνοβιτς), Εστογιανόφ.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Λαγός, Κάλα, Μανωλάς, Βάργκας, Μάκος, Λεονάρντο(36′ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος(69′ Γκερέιρο), Κάρλος(58′ Γκούντγιονσεν), Μπέλεκ.