Μία πολύ ιδιαίτερη avant premiere θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν στις 15 και 16 Ιουνίου οι επισκέπτες του πολυχώρου «The Hub», Αλκµήνης 5, Κάτω Πετράλωνα. Πρωταγωνιστεί το µικρότερο µέλος της τετρακίνητης οικογένειας Q της Audi, δηλαδή το νέο πολυτελές Q3, το οποίο θα δουν από κοντά οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών τρεις µήνες πριν από το επίσηµο λανσάρισµά του στην ελληνική αγορά. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι σήµερα µεταξύ 16.00

και 22.00,

και αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Μετά την εκδήλωση θα εκτίθεται έως τις 30 Ιουνίου από ένα Audi Q3 στις εκθέσεις των εξουσιοδοτηµένων εµπόρων της εταιρείας Kosmocar-Audi, ενώ οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να κλείσουν ραντεβού για να ενηµερωθούν αναλυτικά στην ηλεκτρονική σελίδα www.audi.gr κάτω από τον τίτλο Audi Q3 Sneak Preview και πατώντας το link «∆είτε από κοντά το νέο Audi Q3». Επίσης έχει δηµιουργηθεί ένα ειδικό κανάλι στο YouTube (www.

youtube.com/user/audiq3), όπου µπορεί να µάθει ο επισκέπτης τα πάντα για τον σχεδιασµό, την τεχνολογία και την πρακτικότητα του νέου Q3, αλλά και να το διαµορφώσει σύµφωνα µε τις ανάγκες και το προσωπικό του στυλ.