Στο πλευρό των «Αγανακτισµένων» και η Μαριάν Φέιθφουλ. Η οποία στον δρόµο για τη συναυλία της στην Αθήνα έκανε δηλώσεις αφού παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ευρώπη όπου περιοδεύει αυτόν τον καιρό.

«Με εσάς, τους αγανακτισµένους πολίτες σήµερα στην Αθήνα, είµαι µαζί σας. Σας εύχοµαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια στον αγώνα σας», στέλνει την συµπαράστασή της η Φέιθφουλ λίγο πριν τραγουδήσει στη σκηνή του Λυκαβηττού ένα από τα τραγούδια που έχουν επαναφορτιστεί έντονα µέσα στο κλίµα της εποχής, το «Working Class Hero», που ζητάει πάντα να ακούσει ο κόσµος.. «Σε όλη την καριέρα µου, αλλά και γενικότερα στη ζωή µου µέχρι τώρα, υποστήριζα ένθερµα αυτούς που αγωνίζονται για ένα καλύτερο κόσµο, για να αλλάξουν πράγµατα προς το καλύτερο».

Εχοντας η ίδια ζήσει έντονα την επαναστατικότητα των 60s, δηλώνει πως οι συµβάσεις δεν φέρνουν την ευτυχία, και ακόµη πιο πολύ στην εποχή που ζούµε. Η Φέιθφουλ έχει στο ρεπερτόριό της τα τραγούδια της αλλά και συνθέσεις µε υπογραφές βαριές,σαν κι αυτές των Rolling Stones, του Ρότζερ Γουότερς, του Dr John, του Γκεγκ Ντούλι κ.ά. Εχει κάνει κι έναν καινούργιο δίσκο (µε άρωµα Νέας Ορλεάνης, σόουλ και µπλουζ), το «Horses and High Heels», και αύριο τραγουδάει στον Λυκαβηττό. Την Παρασκευή στο Αρχαίο Θέατρο της Ρόδου.

INFO

Η Μαριάν Φέιθφουλ αύριο στις 21.30 στο θέατρο του Λυκαβηττού. Προπώληση (35 και 45 ευρώ): ticketservices.gr, Public, Πανεπιστηµίου 39.

Την Παρασκευή εµφανίζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Ρόδου