ΕΚΕΊΝΟ που ΕΧΕΊ τη µεγαλύτερη σηµασία για µία οµάδα είναι η οµόνοια των φιλάθλων. Και στην ΑΕΚ υπάρχει µεγάλη διχόνοια.

Αυτή άρχισε πολλά χρόνια πριν και έγινε έντονη µετά την αλλαγή της διοίκησης και τη φυγή του Ντέµη. Παροµοιάζω την ΑΕΚ µε την ελληνική οικονοµία. Ολοι ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει, πού πήγαν τα χρήµατα και ο ένας κατηγορεί τον άλλο. Μόνο άκρη δεν βγάζουµε έτσι.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οµάδα, είναι µέσα σε στόχους. Είναι στον τελικό του Κυπέλλου µε καλές πιθανότητες κατάκτησής του και είµαστε µέσα στη διεκδίκηση του Τσάµπιονς Λιγκ.

Το 6-0 µπορεί να συµβεί σε οποιαδήποτε οµάδα.

Ο Ολυµπιακός εκείνη την ηµέρα ό,τι έκανε του βγήκε και έπιασε την ΑΕΚ… κοιµισµένη στην επιτυχία της Τούµπας. Τα ταξί ξεφτίλισαν την οµάδα.

Θεωρώ ότι χρειάζεται η οµόνοια και η σύµπνοια των φιλάθλων. Πρέπει να κατανοήσουν την οικονοµική κατάσταση και τη µεγάλη προσφορά του κ. Παππά. Ο Αδαµίδης µέσα στις δυσκολίες του κάνει ό,τι µπορεί και καταφέρνει να κρατά την οµάδα.

Ολη αυτή η διχόνοια αποτρέπει αυτούς που θέλουν να εµπλακούν στα διοικητικά. Θα ήθελα και εγώ να εµπλακώ, αλλά από τη µία η δουλειά και από την άλλη τα γεγονότα αυτά, δεν µε αφήνουν να διακινδυνεύσω την ηρεµία µου.

Ψάχνουµε πάντα τον Μελισσανίδη που πιθανόν θα µπορούσε να συνενώσει τους πάντες. Οµως βλέπει όλα αυτά και φυσικά δεν έχει και τον απαιτούµενο χρόνο. Θα ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να βγάλει την ΑΕΚ από το τέλµα. Ας ενωθούν όλοι τώρα στα δύσκολα λοιπόν… Ο Λάκης Νικολάου είναι παλαίµαχος παίκτης της ΑΕΚ.