Το νΤΕΜΠΟΎΤΟ του Τάκη Λεµονή στον πάγκο του Πανιωνίου ήταν πετυχηµένο αφού η οµάδα της Νέας Σµύρνης απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στοπρώτο ηµίχρονο, πέραν του 1-0 που πέτυχαν, θα µπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη αφού είχανκαι άλλες ευκαιρίες να το κάνουν, όµως η αστοχία τους στην τελική προσπάθεια καιοι κακές επιλογές έδωσαν την ευκαιρία στον Πανιώνιο ναανεβάσει την απόδοσή του στο δεύτερο ηµίχρονο και να κάνει την ισοφάριση στο 66’ µε τον Σιόβα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, µε τον Πανσερραϊκό να έχει την πρωτοβουλία τωνκινήσεων. Ο Νταλέ στο 7’ και στο 11’ δεν µπόρεσε να στείλει την µπάλα στα δίχτυα.Στο 19’ ο Λάτκα έκανε ένα παράτολµο γύρισµα της µπάλας στον Μάχο, ο Νταλέπήρε την µπάλα και έπεσεµέσα στην περιοχή όταν ο Μάχο προσπάθησε να τον ανακόψει, µε αποτέλεσµα ο διαιτητής Τσινιάρης να ξεγελαστεί και να υποδείξει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λεοζίνιο στο 21’ κάνοντας το 1-0. Από ‘κεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, τις οποίες όµως δεν εκµεταλλεύτηκαν, µε κορυφαία αυτή του Γεωργιάδη στο 40’.

Στο δεύτεροηµίχρονο, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των φιλοξενουµένων που άρχισαν να πιέζουν την εστία του Ράντµαν. Στο 66’ο Σάµαρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σιόβας εκµεταλλεύτηκε την αδράνεια των αµυντικών του Πανσερραϊκού και µε κεφαλιά έκανε το 1-1.

Μετάτο τέλος του αγώνα,ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς υποστήριξε ότι οι παίκτες του ακόµη σκέφτονταν το παιχνίδι µε τον Παναθηναϊκό και κατέληξε: «Αν και δεν είχαµε καλή απόδοση, µπορούσαµε να κερδίσουµε το παιχνίδι.

Καταφέραµε να προηγηθούµε 1-0, είχαµε ευκαιρίες να “καθαρίσουµε” το παιχνίδι, όµως δυστυχώς δεν το κάναµε. ∆εχτήκαµε γκολ από στηµένη φάση λόγω ανευθυνότητας κάποιων παικτών». Ο Τάκης Λεµονής, µε τη σειρά του, είπε: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθµός ήταν καλός. Ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερες στιγµές. Στο δεύτερο ηµίχρονο, έδειχνε η οµάδα ότι κάτι θα έκανε. Πρέπει να αλλάξουµε αρκετά πράγµατα. Θα συζητήσουµε µε τη διοίκηση για µεταγραφές».