ό Πανσερραϊκόσ αξιοποίησε τη βαθιά αγωνιστική κρίση του Αρη και θριάµβευσε µε 1-0. Οι γηπεδούχοι σκόραραν τοΣάββατο (στο 40’) µε βολίδα του Σουµπίνιο και πανηγύρισαν χθες τη νίκη τους, αφού το µατς διεκόπη στο 53’ λόγω χαµηλής ορατότητας που προκάλεσε οµίχλη.

Ο Αρης δεναντέδρασε ούτε χθες στη χθεσινή δεύτερη δόση τουαγώνα. ΟιΚίτρινοι ήταν φλύαροι καιάτολµοι και η εικόνα τουςδεν άλλαξε ούτεµε τις τρεις αλλαγές (Ρουίζ αντί Φατί, Πορτίγια αντί Κόκε και Χαβίτο αντί Κάλβο στο 54’).

Αντίθετα ο Πανσερραϊκός απείλησε στο 63’ µε εκτέλεση φάουλ του Σουµπίνιο που βρήκε το δοκάρι του Σηφάκη και άλλες δύο ευκαιρίες.

Γενικά οι γηπεδούχοι παρουσίασαν καλά οργανωµένο σύνολο. Εξουδετέρωσαν όλα τα ατούτου Αρη και χάρη στην έµπνευση του Σουµπίνιο πήραν δίκαια µεγάλη νίκη.

Το µατς ολοκληρώθηκε σε κλίµα έντασης, καθώς σηµειώθηκε αψιµαχία µεταξύ του συνεργάτη του προπονητή του Πανσερραϊκού Νίκου Ζαλίκα και του Μίσελ, ο οποίος αποβλήθηκε.

Το περιστατικό σχολίασε ο Μιχάλης Σηφάκης: «∆εν µπορεί να µπαίνει στο γήπεδο οποιοσδήποτε και να προκαλεί. Πέρυσι δέχθηκα το βραβείο του fair play και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να το επιστρέψω, γιατί δεν µπορώ ναβλέπω τέτοιου είδους περιστατικά.

Κάποια στιγµή πρέπει να δοθεί µία λύση».

Απόλυτα ικανοποιηµένος ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είπε: «Ξέραµε τι ζητούσαµε µέσα στο γήπεδο. Αντιµετωπί- σαµε µία µεγάλη οµάδα, η οποία έχει αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθληµα και την Ευρώπη. Πιστεύω ότι η νίκη εκτός από τους τρεις πολύτιµους βαθµούς θα µας βοηθήσει ψυχολογικά».

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ προανήγγειλε δραστικά µέτρα. «Για να αντιδράσουµε υπάρχει χρόνος και το φάρµακο. Οταν µιλάµε για δυναµική φαρµακευτική αγωγή µπορεί να έχει να κάνει µε µεταγραφές και ποιοι θα αγωνίζονται.

Θα αγωνίζονται, λοιπόν, ποδοσφαιριστές µε ηθικό που θα προσφέρουν και θα θέλουν ναβάλουν το στήθος τους µπροστά και να βγάλουν την οµάδα από αυτήν την κακή περίοδο», δήλωσε ο προπονητής των Κιτρίνων.