Τούς βαθμούς, τα γκολ και τις εντυπώσεις µοιράστηκαν χθες Ολυµπιακός Βόλου και Καβάλα (1-1). Οι φιλοξενούµενοι… απέδρασαν από το Πανθεσσαλικό µε τον πολύτιµο βαθµό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Ονουάτσι στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστής (δυστυχώς αρνητικός) ήταν ο διαιτητής Μάριος Λαµπρόπουλος.

Ο µεσσήνιοςρέφεριέκανε πολλά λάθη, µε αποκορύφωµ α το οφθαλµοφανέστα- τοπέναλτι του Ρόκα στον ∆ρόσο (89’). Στη συγκεκριµένη φάση, ο επιθετικός της Καβάλας τιµωρήθηκε µε κίτρινη κάρτα για θέατρο… Το παιχνίδι τα είχε όλα. ∆ύναµη, πάθος, ένταση, γκολ και πολλές κάρτες. Στο πρώτο µέρος οι δύο αντίπαλοι έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην αµυντική τους λειτουργία και τελείωσαν το ηµίχρονο µε 10 παίκτες µετά την αποβολή των Μόνχε και Καρντόσο στις καθυστερήσεις του ηµιχρόνου.

Οι ελλείψεις πάντως δεν επηρέασαν τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι στην επανάληψη απέδωσαν καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Κώστας Καπετάνος έβαλε µπροστά στο σκορ τον Ολυµπιακό Βόλου στο 66’, για να ισοφαρίσει ο Ονουάτσι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σουτ του Ντικρόκ στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συγκεκριµένη φάση, ο σκόρερ αποβλήθηκε για άσεµνη χειρονοµία στον διαιτητή.

Ο Ολυµπιακός είδε τις ελπίδες του να «καθαρίσει» το παιχνίδι να εξανεµίζονται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σουτ του Μπρέσκα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκαλίνοβιτς. «Πριν έρθουµε στον Βόλο, γνωρίζαµε πως η οµάδα που θα αντιµετωπίσουµε είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της.

Παίξαµε µε επιθετικό πνεύµα, µοχθήσαµε και πιστεύω πως τον βαθµό που πήραµε τοναξίζαµε», επεσήµανε ο τεχνικός της Καβάλας, Χένρι Κάσπερτσακ. Και πρόσθεσε: «Κάθε βαθµός εκτός έδρας είναι σηµαντικός. Μπορούσαµε ακόµη καλύτερα και συγχαίρω τους φιλάθλους µας για την παρουσία τους στο παιχνίδι αυτό».

Αναφερόµενος στις απουσίες των Καρντόσο και Ονουάτσι από το προσεχές παιχνίδι µε τον Ολυµπιακό, ο τεχνικός της Καβάλας επεσήµανε: «Είναι πολύ σηµαντικές, αλλά έτσι όπως αγωνίστηκε σήµερα η οµάδα µας µπορούµε και χωρίς αυτούς».

Ο Σάκης Τσιώλης είπε: «Αξίζαµε τη νίκη. Μην ξεχνάτε όµως ότι αγωνιζόµασταν µε µια από τις καλύτερες οµάδες της κατηγορίας, όπως είναι η Καβάλα. Η νίκη θα µας έβαζε σε καλύτερη τροχιά. Οµως κοιτάµε µπροστά και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι µε την Ξάνθη».