Η ενότητα είναι το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο πρόεδρος Ν. Πατέρας, συναντήθηκε με τον τεχνικό της ομάδας, τον Ν. Νιόπλια. Στην κουβέντα που έγινε, έδωσαν το παρών και οι Κώστας Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας. Τι συμφωνήθηκε; Πως δεν πρέπει να υπάρξει αποσταθεροποίηση στην Παιανία και η διχόνοια είναι ο νούμερο -1 εχθρός του ΠΑΟ. Αρα, το σύνθημα είναι «προχωράμε ενωμένοι στο ντέρμπι και βλέπουμε».

Οπως γίνεται αντιληπτό, το πλάνο λέει πως ο Νιόπλιας θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αλλά εάν και εκεί υπάρξει άσχημο αποτέλεσμα, όλα θα είναι ανοιχτά! Τονίζεται πως οι πάντες είναι στον αέρα(!), καθόσον η απόδοση του Παναθηναϊκού προβληματίζει.

Ο Νιόπλιας μίλησε στους παίκτες της ομάδας και μεταξύ άλλων τους είπε: «Δυστυχώς μας στοίχισαν πάλι τα εύκολα λάθη, ενώ είχαμε και ατυχίες. Δεν είχαμε πλάνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν ξέραμε τι θέλουμε, αν πάμε για τη νίκη ή για την ισοπαλία. Δεχθήκαμε εύκολο γκολ, δεν μπήκαμε στο ματς και το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε και δεν θα σταθούμε στο χθες».