ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ πιο έτοιµος από ποτέ (τη δεδοµένη χρονική περίοδο) επέστρεψε χθες στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός από την προετοιµασία, όµως φαίνεται πως η… προπόνη- ση για τη νέα αγωνιστική σεζόν γίνεται σε όλες τις διαστάσεις.

Χθες οι «πράσινοι» δεν άφησαν αναπάντητη την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυµπιακός που περιείχε την επιστολή που απέστειλαν οι Ερυθρόλευκοι στην ΕΟΚ και αντέδρασαν. Η απάντηση ήρθε διά στόµατος Μάνου Παπαδόπουλου και ήταν άκρως ειρωνική.

«Ο Παναθηναϊκός συµφωνεί απόλυτα µε την κατάργηση της ΚΕΔ» είπε ο τιµ µάνατζερ του Παναθηναϊκού, προκαλώντας αρχικά την έκπληξη για τη συµφωνία µε την άποψη των Ερυθρόλευκων, αλλά η συνέχεια ήταν αποκαλυπτική: «Προτείνουµε µάλιστα, αφού θα αντικατασταθεί η κλήρωση µε ορισµό, τον ορισµό να αναλάβει πλέον η ΚΑΕ Ολυµπιακός, µήπως επιτέλους σταµατήσουν και όλες αυτές οι αστειότητες!». Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούσαν ενοχληµένοι την πολιτική που ακολουθεί το τελευταίο διάστηµα η ΚΑΕ Ολυµπιακός, όπως έλεγαν δεν ήθελαν να δυναµιτίσουν την ατµόσφαιρα. Οµως η δράση φέρνει αντίδραση και η χθεσινή ανακοίνωση προκάλεσε την επιθετική τοποθέτηση του Μάνου Παπαδόπουλου.

Εκείνος που δεν τοποθετήθηκε στα ελληνικά µέσα επί της προετοιµασίας του Παναθηναϊκού ήταν ο Οµπράντοβιτς. Κι αυτό γιατί ο προπονητής του, όπως και ο Μάριτς, δεν ακολούθησαν τους Πράσινους στο χθεσινό ταξίδι επιστροφής τους στην Αθήνα. Οι δύο Σέρβοι αναµένονται σήµερα στην Αθήνα προκειµένου να δώσουν κανονικά το «παρών» στη σηµερινή απογευµατινή προπόνηση, την πρώτη µετά την επιστροφή από το Ζλάτιµπορ.

«Το θετικό ήταν ότι δεν είχαµε τραυµατισµούς και δουλέψαµε καλά», δήλωσε ο συνεργάτης του Οµπράντοβιτς Δηµήτρης Ιτούδης, που επεσήµανε ότι ο ΠΑΟ είναι πιο έτοιµος από ποτέ!