ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ Αγγελόπουλοι αυτή τη φορά βγήκαν µπροστά και υπέγραψαν οι ίδιοι την επιστολή που έστειλαν (ως ΚΑΕ Ολυµπιακός) στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, µε κοινοποίηση στον υπουργό Πολιτισµού και Τουρισµού Παύλο Γερουλάνο, τον υφυπουργό Γεώργιο Νικητιάδη και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βασίλη Οικονοµίδη.

Θέµα της η διαφάνεια στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας, την οποία θέλουν να δουν αµέσως – όπως λένε τα δύο αδέλφια –, χαρακτηρίζοντας αποτυχηµένη τη λειτουργία της σηµερινής ΚΕΔ και ζητώντας την αντικατάσταση των µελών της. Προτείνουν µάλιστα µια σειρά από αλλαγές σε αυτό το θέµα. Οπως να ορίζονται οι διαιτητές στα παιχνίδια, να αξιολογείται η απόδοσή τους µε κλίµακα και να υπάρχει και τιµωρία σε περίπτωση που δεν έχουν πάει καλά.

Ολα αυτά όµως όπως έχει δείξει η ιστορία γίνονται αθόρυβα και όχι µε… κορώνες.

Στο αγωνιστικό κοµµάτι οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τα φιλικά στην Τουρκία, σε άλλη πόλη πλέον (Πάνορµος), µε πρώτο αντίπαλο απόψε (20.00) τη Φενερµπαχτσέ/Ούλκερ, στην πρεµιέρα του τουρνουά της Μπάνβιτ.

Αναµένεται να αγωνιστούν και οι Λούκας και Κέσελι. Ενα παιχνίδι στο οποίο αποβλήθηκε µε τεχνική ποινή-5ο φάουλ ο Μίλος Τεόντοσιτς επειδή τα «έχωσε» σε έναν εκ των διαιτητών του αγώνα.