ΕΚΤΟΣΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ο Μοϊσές Ουρτάδο. Σε σύσκεψη που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε µε τον γιατρό του Ολυµπιακού Νίκο Τζουρούδη αποφασίστηκε να µην πιεστεί ο καταλανός αµυντικός µέσος και να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραµµα µε σκοπό να ξεπεραστούν οι ενοχλήσεις που έχει στην αριστερή φτέρνα.

Επειδή υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, ο Ουρτάδο θα ανεβάσει σιγά σιγά ρυθµούς.

Τι γίνεται µε τον Κέβιν Μιραλάς; Ο µάνατζέρ του Κριστιάν Ανροτό υποστηρίζει ότι η διοίκηση του Ολυµπιακού έχει αθετήσει τη συµφωνία – είχε επιτευχθεί µε τη διοίκηση Κόκκαλη –σε ό,τι αφορά τους οικονοµικούς όρους για τον δανεισµό του από την Σεντ Ετιέν. Ο βέλγος επιθετικός δεν έχει κανένα πρόβληµα στον Ολυµπιακό και ο µεγαλοµέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να δώσει επιπλέον χρήµατα στον Ανροτό. Να σηµειωθεί ότι ο ατζέντης τού Μιραλάς είχε συµφωνήσει µε τον πρώην διευθυντή Δηµήτρη Θεοδωρίδη. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Η εµφάνιση που πραγµατοποίησε ο Ολυµπιακός το περασµένο Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεσήκωσε τους ερυθρόλευκους φιλάθλους. Χθες διατέθηκαν περίπου 100 εισιτήρια διαρκείας, ενώ πουλήθηκαν 2.000 εισιτήρια για τη συνάντηση µε τον Ολυµπιακό Βόλου στο φαληρικό στάδιο. Ο Ολυµπιακός θα παραχωρήσει 400 εισιτήρια στους φιλοξενούµενους.

Συνάντηση είχαν χθες οι Βαλβέρδε, Κοβάσεβιτς, Νινιάδης, οι προπονητές των Ακαδηµιών και ο Γιάννης Μώραλης εκ µέρους της διοίκησης για το θέµα των δανεικών παικτών. Για πρώτη φορά ο Ολυµπιακός έχει παραχωρήσει σε άλλες οµάδες 11 ποδοσφαιριστές υπό µορφή δανεισµού και ο κ. Μαρινάκης θέλει να παρακολουθούνται όλοι οι Ερυθρόλευκοι και να υπάρχει φάκελος για την αγωνιστική τους κατάσταση.