Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν είναι… ξενοδόχος ούτε ιδιοκτήτης πάρκινγκ, απλώς χθες το πρωί κατά την αναχώρηση του Ολυµπιακού για την Τουρκία έπλεξε το εγκώµιο του ρόστερ της οµάδας του
Πριν αναχωρήσουν λοιπόν για να λά βουν µέρος σε τουρνουά της Μπάνβιτ, είπε πως είναι πληρέστατο το ρόστερ και πως δεν θα γίνει άλλη µεταγραφή.

Αφησε βέβαια ένα µικρό παράθυρο που όµως µπορεί να γίνει… µπαλκονόπορτα, αν στην επανεξέταση του Μπουρούση την άλλη εβδοµάδα από τον γιατρό της οµάδας Γιώργο Τσικούρη, κριθεί ότι ο διεθνής σέντερ δεν µπο ρεί να αποφύγει το χειρουργείο. Ο Ολυµπιακός έτσι και αλλιώς πάντως συνεχίζει να εξετάζει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

«Εχουµε την καλύτερη βάση ελλήνων παικτών στην χώρα και δεν θα γίνει άλλη µετα γραφή εκτός και αν…

Πάντα µας ενδιαφέρει κά ποιος καλός παίκτης που θα είναι διαθέσιµος και µπορεί να προσφέρει», τόνισε ο «Ντούντα» που πήρε µαζί του 11 παίκτες και άφησε στην Αθήνα τους τραυµατίες Μπουρούση και Ερτσέγκ, καθώς και τον Πελεκάνο (δύσκολα θα µείνει στην οµάδα) αλλά και τους Σλούκα και Κατσίβελη που θα δοθούν δανεικοί.

«Ο Πελεκάνος εµφανίστηκε ανέτοιµος στην προετοιµασία και µέχρι στιγµής δεν έχει δείξει ότι µπορεί να αντεπεξέλθει. Εµεινε πίσω µε τους άλλους για να βελτιωθεί και να προπονηθεί. Στην Τουρκία βασικά θέλουµε να φτιάξουµε τη χηµεία της οµάδας», τόνισε ο τεχνικός του Ολυµπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι χθες στην Κωνσταντινούπολη σε φιλικό κεκλεισµένων των θυρών επικράτησαν µε 75-57 της Ολίν Εντιρνέ µε πρώτους σκόρερ τους Γλυνιαδάκη (20 π.) και Νίλσεν (14 π. και 7 ρ.). Δεν έπαιξαν για προληπτικούς λόγους οι Λούκας και Κέσελι.

Σήµερα η οµάδα θα µεταβεί στην Πάνορµο για το τουρ νουά, όπου θα παίξει αύριο µε την Φενέρµπαχτσε/Ούλκερ, µεθαύριο µε την Μπάνβιτ και το Σάββατο αγώνα κατάταξης.