ΝΙΚΗΦΟΡΟ ήταν και το τελευταίο, επί σερβικού εδάφους, τεστ του Παναθηναϊκού, ο οποίος σήµερα το µεσηµέρι αναµένεται πίσω στην Αθήνα. Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο προετοιµασίας του, από το οποίο ο Ζέλιµιρ Οµπράντοβιτς έµεινε ικανοποιηµένος και τώρα θα αρχίσει το «µοντάρισµα» για τη νέα σεζόν.

Χθες ο Παναθηναϊκός, κουρασµένος από τα συνεχή µατς και το προπονητικό φορτίο που σήκωσαν οι παίκτες του τις δύο εβδοµάδες παραµονής τους στη Σερβία, δεν ήταν εξίσου…

αέρινος στο παιχνίδι του. Νίκησε µε 91-76 στο Βελιγράδι τη Ζελέζνικ, είχε καλά διαστήµατα, κορυφαίο τον Κώστα Τσαρτσαρή αλλά σηµασία για τους Πράσινους έχει ότι ο Ζέλιµιρ Οµπράντοβιτς έβγαλε κάποια χρήσιµα συµπεράσµατα.

Σίγουρα τα πιο ξεκάθαρα και πολύτιµα θα έρθουν στα επόµενα φιλικά, στα οποία θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός και ο σέρβος προπονητής θα δοκιµάσει τα σχέδιά του σε υψηλότερο βαθµό δυσκολίας. «Είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Υστερα από τέσσερα παιχνίδια µέρα παρά µέρα, το µυαλό των παικτών ήταν περισσότερο στην Αθήνα. Είναι λογικό αυτό. Συνολικά από την εικόνα της οµάδας στην προετοιµασία είµαι ικανοποιηµένος.

Πλέον ακολουθούν δυνατά φιλικά µε οµάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα όπως η Παρτιζάν και η ΤΣΣΚΑ και εκεί θα τσεκάρουµε τις δυνατότητες της οµάδας», δήλωσε ο Ζοτς µετά το τέλος του µατς. Τα δεκάλεπτα: 21-26, 38-46, 51-61, 76-91.

Παναθηναϊκός: Νίκολας 17 (2), Μάριτς 5, Φώτσης 10 (2), Μπατίστ 2, Τσαρτσαρής 16 (2), Καλάθης 17 (1), Διαµαντίδης 7 (1), Περπέρογλου 11 (2), Βουγιούκας, Καϊµακόγλου, Σάτο 3, Σερµαντίνι 3.