Φωτογραφία

<?xml version=»1.0″ encoding=»utf-8″?>ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ νόµισµα που πληρώθηκε η Λάρισα την προπερασµένη αγωνιστική στο Καυταντζόγλειο, πληρώθηκε και ο Ηρακλής από την Καβάλα στο δεύτερο συνεχόµενο εντός έδρας παιχνίδι του, χάνοντας µε 0-1. Ετσι ο Γηραιός αποχαιρέτησε την κορυφή της βαθµολογίας.

Η οµάδα της Θεσσαλονίκης στο πρώτο ηµίχρονο απέδωσε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παίξει µέχρι τώρα στις τέσσερις αγωνιστικές, είχε ένα δοκάρι, δύο κλασικές ευκαιρίες, όµως παρ’ όλα αυτά δέχθηκε γκολ στο 42’ από τον Ονουάτσι, ύστερα από λάθος του Παπαστεριανού στον χώρο του κέντρου. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούµενους.

Ο Ηρακλής στο δεύτερο ηµίχρονο παρουσιάστηκε αγνώριστος και παρά το ότι από το 69’ έπαιζε µε παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Ντουγκλάο, είχε ανούσια υπεροχή.

Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι στο δεύτερο ηµίχρονο, ήταν εµφανής η έλλειψη του Σολτάνι, τον οποίο αντικατέστησε ο Ουζουνίδης µε τον Βέλλιο στο 46’.

Η Καβάλα από το 0-1 και µετά αγωνίστηκε ιδανικά µε τους Ντιέ και Καρντόσο να είναι οι <?xml version=»1.0″ encoding=»utf-8″?>κυρίαρχοι του κέντρου, αλλά και όλη την οµάδα των Αργοναυτών να παίζει άµυνα και να πιέζει σε όλες τις γραµµές. «Ετσι είναι η µπάλα», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και συνέχισε: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ηµίχρονο είχαµε την καλύτερη απόδοση µέχρι τώρα στο πρωτάθληµα. Κυκλοφορήσαµε την µπάλα σωστά, δηµιουργήσαµε ευκαιρίες. Το πραγµατικό πρόβληµά µας ήταν στο δεύτερο ηµίχρονο, όπου η µεγάλη θέληση των παιδιών να γυρίσουν το παιχνίδι οδήγησε σε βεβιασµένες ενέργειες. Κυρίως µετά την αποβολή του αντιπάλου, ενώ έπρεπε να ανοίξουµε το παιχνίδι, εµείς βιαζόµασταν και απλά προσπαθούσαµε να βάλουµε πολύ γρήγορα την µπάλα στην περιοχή. Δεν φάνηκε η αριθµητική υπεροχή. Δεν δηµιουργήσαµε ούτε µια κλασική ευκαιρία».

Το Καυταντζόγλειο είναι τυχερό για τον προπονητή της Καβάλας, Ντράγκαν Οκούκα: «Είχα έρθει και πριν από χρόνια στο Καυταντζόγλειο, ως αντίπαλος µε τη Βίσλα Κρακοβίας για το Κύπελλο UΕFΑ και είχα κερδίσει και τότε τον Ηρακλή. Η σηµερινή νίκη όµως ήταν πιο σηµαντική γιατί είναι η πρώτη µας στο πρωτάθληµα. Φιλοδοξούµε ότι θα αποτελέσει την αρχή µιας καλής πορείας για την Καβάλα».

Φωτογραφία