ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ έβαλε τον Ντέιβιντ Μπέκαµ το αµερικανικό περιοδικό «ΙnΤouch» το οποίο φιλοξενεί συνέντευξη ενός πρώην κολ γκερλ που υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά µε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας. Η πέτρα του σκανδάλου ονοµάζεται Ιρµα Νίτσι και όπως υποστηρίζει χρέωνε τους διάσηµους πελάτες της µε 10.000 δολάρια τη βραδιά για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η Ιρµα Νίτσι δήλωσε στο περιοδικό πως κοιµήθηκε µε τον Μπέκαµ σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης λίγο µετά τη συµφωνία τους µε τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, τον Αύγουστο του 2007 και συναντήθηκε ξανά µαζί του έναν µήνα αργότερα στο ξενοδοχείο «Claridges» του Λονδίνου. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως έκανε σεξ µε τον Μπέκαµ χωρίς προστασία και πως σε µία από τις πέντε συνολικά συνερεύσεις τους υπήρξε και δεύτερο κολ γκερλ. Για την τελευταία συνέρευση ο Μπέκαµ φέρεται να πλήρωσε, σύµφωνα πάντοτε µε την Ιρµα Νίτσι, 7.000 ευρώ. Το δηµοσίευµα που έχει έντονα τα στοιχεία του πρόσφατου σκανδάλου Ρούνι, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μπέκαµ που µέσω του εκπροσώπου του κάνει λόγο για γελοιότητες. «Δυστυχώς ζούµε σε έναν κόσµο που ένα περιοδικό µπορεί να γράφει ψέµατα και να πιστεύει πως δεν θα υποστεί τις συνέπειες. Θα προσφύγουµε στη δικαιοσύνη ενάντια του περιοδικού», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον εκπρόσωπο του διάσηµου ποδοσφαιριστή.

Ο Μπέκαµ υποστηρίζει πως τη βοσνιακής καταγωγής 26χρονη κοπέλα δεν την έχει συναντήσει ποτέ, ενώ δεν αποκλείει η όλη ιστορία να έχει στόχο να πληγεί η υποψηφιότητα της Αγγλίας για το Παγκόσµιο Κύπελλο του 2018, καθώς ενεργό ρόλο διαδραµατίζει ο διάσηµος ποδοσφαιριστής.

Η Ιρµα Νίτσι υποστηρίζει από την πλευρά της πως τον Μπέκαµ τον γνώρισε στη Νέα Υόρκη µέσω ενός κοινού φίλου. Αργότερα της τηλεφώνησε και της ζήτησε να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο «Le Ρarker Μeridien» της Νέας Υόρκης.

Η Νίτσι ωστόσο διαψεύδεται από τα γεγονότα καθώς αναφέρει πως ο Μπέκαµ είχε µακριά µαλλιά, κάτι που δεν ίσχυε εκείνη την περίοδο, ενώ την ηµέρα που υποστηρίζει πως τον συνάντησε ο άγγλος παίκτης βρισκόταν στο ξενοδοχείο «Waldorf Αstoria».

Δεν είναι τυχαίο πάντως το γεγονός ότι οι «αποκαλύψεις» της Ιρµα Νίτσι συνέπεσαν µε τη δηµιουργία δικής της ιστοσελίδας στην οποία διαφηµίζεται ως εξής: «Η Ιρµα ήταν ένα από τα κορυφαία κορίτσια της Μαντάµ του Μανχάταν, Κρίστιν Ντέιβις». Η ιστοσελίδα χρεώνει 63 πένες για να δουν οι χρήστες της περισσότερες φωτογραφίες της Νίτσι!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από