Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ δεν ενστερνίζεται το «οµάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και ειδικά ενόψει της αναµέτρησης µε την Καβάλα, έχει κάθε λόγο να επιµένει στη δική του άποψη, δεδοµένης της πολύ κακής εµφάνισης που πραγµατοποίησε η οµάδα του στο παιχνίδι µε αντίπαλο τη Λάρισα το περασµένο Σάββατο. «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό», λέει υποστηρίζοντας την άποψή του και συνεχίζει: «Εµείς έχουµε πρόβληµα συνοχής και δεν µπορούµε κάθε φορά να µπαίνουµε στη λογική τριών τεσσάρων αλλαγών. Γι’ αυτό θέλουµε να έχουµε έναν κορµό που θα έχει µια χηµεία και έπειτα να προκύψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόµη. Αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για αλλαγές».

Η Καβάλα είναι µια οµάδα που την εκτιµά ιδιαίτερα ο προπονητής του Ηρακλή, αφού είπε:

«Δεν πρέπει να αφήσουµε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Η Καβάλα έχει µεσοεπιθετικά γρήγορους ποδοσφαιριστές και τεχνίτες. Δεν πρέπει να τους δώσουµε χώρους. Πίσω είναι δυνατοί, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Παίζουµε µε µία οµάδα που πέρυσι ήταν έκτη και φέτος έχει πάρει καλούς ποδοσφαιριστές. Εχει ταλέντο. Εχουµε όµως και εµείς ταλέντο και ικανότητες σαν οµάδα και θα πρέπει να τις δείξουµε µέσα στο γήπεδο. Είναι το δεύτερο συνεχόµενο εντός έδρας παιχνίδι και ασφαλώς θέλουµε να το κερδίσουµε. Αυτήν τη στιγµή υπάρχει µια γλυκιά πίεση στην οµάδα γιατί είµαστε πρώτοι. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η γλυκιά πίεση και µετά την Κυριακή».

Πέρα από τη «γλυκιά πίεση», χθες ο Ουζουνίδης είχε και µια «γλυκιά επιβεβαίωση». Οι Σολτάνι, Ιάκοµπ και Παπαστεριανός πήραν µέρος στην προπόνηση δίχως να νιώσουν ενοχλήσεις και βρίσκονται στη διάθεσή του. Αντίθετα, ο Κοµπαγιάσι τραυµατίστηκε στην προπόνηση και δεν θα παίξει κόντρα στην Καβάλα.