ΤΟ ΠΡΩΤΟ χατ τρικ της καριέρας του πέτυχε ο Γιώργος Σαµαράς. «Χορεύοντας» στη βροχή που έπεφτε στη Γλασκώβη, ο υψηλόσωµος επιθετικός σηµείωσε τρία από τα έξι γκολ της νίκης της Σέλτικ µε 6-0 επί της Ινβερνες στο Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Μεγάλες εκπλήξεις σηµειώθηκαν στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Νοκ άουτ τέθηκαν η Τσέλσι, που ηττήθηκε στο Στάµφορντ Μπριτζ µε 4-3 από τη Νιουκαστλ, και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία γνώρισε την ήττα µε 2-1 από την Μπρόµγουιτς .

n Στο πρωτάθληµα Ιταλίας η Ιντερ έµεινε µόνη στην κορυφή της βαθµολογίας ενώ συνεχίζουν τα στραβοπατήµατα Ρόµα και Μίλαν.

Οι Νερατζούρι συνέτριψαν την Μπάρι µε 4-0 µε τους Μιλίτο και Ετό να σηµειώνουν από δύο γκολ, ενώ την ίδια στιγµή η µέχρι πρότινος συγκάτοικός τους στο ρετιρέ της βαθµολογίας Τσεζένα γνώρισε την ήττα µε 2-0 από την Κατάνια. Η Μίλαν ήρθε ξανά ισόπαλη, αυτή τη φορά µε τη Λάτσιο (1-1), ενώ σε µπελάδες µπαίνει η Ρόµα που ηττήθηκε από την Μπρέσια 2-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Κάλιαρι – Σαµπντόρια 0-0, Κατάνια – Τσεζένα 2-0, Λέτσε – Πάρµα 1-1, Μπολόνια – Ουντινέζε 2-1, Νάπολι -Κιέβο 1-3, Τζένοα – Φιορεντίνα 1-1. Η βαθµολογία: Ιντερ 10, Κιέβο, Μπρέσια 9.