ΤΗΝ ΩΡΑ που ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιµιτζόγλου καλούσε τους Σοφοκλή Πιλάβιο και Βαγγέλη Μαρινάκη για να σταµατήσουν οι εµπρηστικές δηλώσεις, η διοίκηση της ΕΠΑΕ προσέφερε στήριξη στον Γιάννη Κοµπότη στο θέµα της καταγγελίας δωροδοκίας.

Συγκεκριµένα, η διοίκηση της Ενωσης Β’ και Γ’ Εθνικής µε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «συνέπειες που υπέστη ο πρόεδρος του Λεβαδειακού» και συγχρόνως «καταδικάζει τις πρακτικές οι οποίες οδηγούν στη σπίλωση της υπόληψης προσώπων εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ενωσης που έγινε σε τεταµένο κλίµα, ο κ. Κοµπότης είπε: «Δεν είµαι κατηγορούµενος στην υπόθεση, αλλά θα καταθέσω ως µάρτυρας». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Τρικάλων κ. Πλεξίδας τόνισε: «Βασίστηκα σε όσα µου είπε ο ποδοσφαιριστής (Πουρής). Κατά πόσο αυτά υποκρύπτουν ενοχή, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη».

Ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία του Πουρή για απόπειρα δωροδοκίας του από ανθρώπους του Λεβαδειακού διαβιβάστηκε ήδη και στην αθλητική δικαιοσύνη. n Με τη διοίκηση του ΟΠΑΠ συναντήθηκε χτες ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης και ζήτησε να µην ισχύσουν οι ρήτρες βίας.

Το θέµα της διαιτησίας ήταν το αντικείµενο της συζήτησης του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου µε τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο πρόεδρος της Λάρισας διαµαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του Χαραλαµπίδη στο µατς της οµάδας του µε τον Ηρακλή.

«Υπάρχει προκατάληψη και καχυποψία. Και πώς µπορεί να µη γίνεται αυτό, όταν τα τελευταία δώδεκα µε δεκατρία χρόνια, µε εξαίρεση τα τελευταία δύο, ήλεγχαν και διοικούσαν το ποδόσφαιρο οι αδερφοί Μητρόπουλοι και ο Γκαγκάτσης; Αρα, δικαιολογηµένα ο κόσµος, οι παράγοντες αν θέλεις, έχουν µια καχυποψία, µια προκατάληψη», ανέφερε χτες µιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθµό Sport FΜ ο Αχιλλέας Μπέος.