Ο ΔΙΕΘΝΗΣ διαιτητής Τάσος Κάκος από τον Σύνδεσµο Κέρκυρας ορίστηκε χθες από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την αναµέτρηση υψηλού κινδύνου ανάµεσα στον Ολυµπιακό Βόλου και την ΑΕΚ, ενώ στον αγώνα Παναθηναϊκός – Πανιώνιος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος από την Ηπειρο που φέτος προβιβάστηκε στους πίνακες της Σούπερ Λίγκα και στο παιχνίδι Ολυµπιακός – Αστέρας Τρίπολης ο Βασίλης Παµπορίδης από τον Σύνδεσµο Κιλκίς. Αξίζει να σηµειωθεί ότι στους ορισµούς επέστρεψε έπειτα από σιωπηρή τιµωρία δεκαπέντε ηµερών (για την απόδοση του στον αγώνα Ηρακλής -Ολυµπιακός) ο Γιώργος Σταθόπουλος από τον Σύνδεσµο Αχαΐας, που ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο µατς Ολυµπιακός Βόλου – ΑΕΚ.

Επίσης ντεµπούτο σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας θα κάνει ο 31 ετών τεχνικός πληροφορικής της Πολεµικής Αεροπορίας Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τον Σύνδεσµο Τρικάλων, ο οποίος θα διευθύνει τον αγώνα Ηρακλής – Καβάλα.

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήµατος της Σούπερ Λίγκα επιλέχθηκαν οι Ατρόµητος-Πανσερραϊκός: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), Λάρισα – Κέρκυρα: Καλόπουλος (Μακεδονίας), SΚΟDΑ Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου) και Αρης – Εργοτέλης: Γιάχος (Χίου).