«Γκάζια» και… φρένα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Νιόπλια! Ο προπονητής «έτρεξε» τους ποδοσφαιριστές και τους έκανε δριµύτατες παρατηρήσεις, ενώ έβαλε φρένο στην εξωγηπεδική ζωή τους επιβάλλοντας πρόστιµα στους Τζ. Σισέ, Σ. Λέτο και Μ. Σιµάο. Στους δύο πρώτους είπε «ξέρετε εσείς» για το πρόστιµο και κατά τα φαινόµενα η καµπάνα αφορούσε παραβίαση του ωραρίου. Η περίπτωση του Σιµάο είναι διαφορετική αφού το πρόστιµο (πάνω από 2.000 ευρώ) αφορά τα κιλά που πήρε. Ειπώθηκε πάντως από χείλη στην Παιανία ότι τα πρόστιµα στους Σισέ και Λέτο ήταν παλαιά, αλλά έκαναν τα στραβά µάτια και δεν πλήρωσαν.

ΜΕ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ

Εντονες ήταν οι παρατηρήσεις του τεχνικού στους ποδοσφαιριστές, κυρίως σε ατοµικό επίπεδο. Αυτός που άκουσε τα πιο πολλά για τα λάθη και την αστάθεια στην απόδοσή του ήταν ο Ζαν Αλέν Μπουµσόνγκ και δεν ξέφυγε ούτε ο Σιµάο. «Είσαι επαγγελµατίας εσύ; Να έχεις πάρει τόσα κιλά;

Σου είπαµε να χάσεις τρία κι εσύ πήρες άλλα δύο. Τι έτρωγες;» φέρεται να του είπε ο 45χρονος προπονητής.

Στον γάλλο κεντρικό αµυντικό είπε: «Γιατί δεν ακολουθείς τις εντολές; Ησουν σε µια µεγάλη οµάδα όπως η Λυών, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι µεγάλος σύλλογος, ιστορικός. Πρέπει να έρθεις κοντά στην οµάδα».

Ο Σιµάο δεν µίλησε, αλλά ο Μπουµσόνγκ ζήτησε το λόγο για να απαντήσει λέγοντας: «Είναι σωστά αυτά που λέτε, πρέπει όµως και η οµάδα να είναι µια γροθιά.

Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό µου εαυτό, αλλά δεν µπορεί ένας ποδοσφαιριστής να είναι πάντα καλός».

?ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΡΧΗΓΟΥΣ?

Από τους Καραγκούνη και Ζιλµπέρτο ζήτησε να πάρουν πρωτοβουλίες και να ξαναγίνουν αρχηγοί στο γήπεδο («να δίνετε το καλό παράδειγµα»), ενώ στον Λέτο επισήµανε: «Πρέπει να βελτιωθείς και να νοιάζεσαι περισσότερο για την οµάδα. Να τη βοηθάς».

Για λάθη µίλησε και στον Καντέ και του ζήτησε σταθερότητα: «Στο παιχνίδι µε τον Αρη πήγατε καλά, µε την Καβάλα όχι. Πρέπει να σταθεροποιήσετε ψηλά την απόδοσή σας». «Εχουµε πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις δείξουµε στο γήπεδο. Δεν πρέπει όµως κάποιος να βάζει τον εαυτό του πάνω από την οµάδα. Μπορούµε να τα καταφέρουµε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι µε τον Πανιώνιο», είπε τελικά. Ο ΓΚΑΡΣΙΑ

Ο Λουίς Γκαρσία επέστρεψε από την Ισπανία και προπονήθηκε χθες, ενώ αύριο θα γυρίσει ο Γκοβού. Το πιθανότερο για το µατς του Σαββάτου µε τον Πανιώνιο είναι να καθήσει στον πάγκο. Κανονικά προπονήθηκαν και οι Σισέ, Σπυρόπουλος. Να σηµειώσουµε ότι ο τελευταίος έχει δικαίωµα να αγωνιστεί εναντίον της πρώην οµάδας του (η συµφωνία ήταν για 7 µατς και αυτό είναι το όγδοο). n Ικανοποίηση από την πλευρά του Βωβού για την προώθηση για ψήφιση στη Βουλή του νόµου Fast Τrack από το υπουργείο Ανάπτυξης που επιταχύνει και το θέµα του γηπέδου στον Βοτανικό.

ΣΤΟΝ ΣΙΜΑΟ

«Είσαι επαγγελµατίας εσύ; Να έχεις πάρει τόσα κιλά; Σου είπαµε να χάσεις τρία κι εσύ πήρες άλλα δύο.

Τι έτρωγες;» φέρεται να είπε ο Νιόπλιας