ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΝ Τζιµπούρ αρχικά, στον Σκόκο στη συνέχεια, αφήνοντας στην ουσία τον Μπλάνκο στην αναµονή και φαίνεται ότι δικαιώνεται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία µε τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς αποφάσισαν να βάλουν σειρά προτεραιότητας στις ανανεώσεις των τριών ποδοσφαιριστών τους, άσχετα ότι προς τα έξω δεν έβγαλαν κάτι τέτοιο επίσηµα.

Ο Ράφικ Τζιµπούρ δέχτηκε την τελική πρόταση και εντός των ηµερών (ίσως και σήµερα) θα υπογράψει νέο συµβόλαιο. Ο Γαλλοαλγερινός δείχνει άλλος άνθρωπος εφέτος. Εχει αγωνιστεί σε έξι µατς και έχει σηµειώσει ήδη 5 γκολ. Τρία σε ισάριθµα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα και 2 στο Εuropa League. Και δεν είναι µόνο τα γκολ που έχει πετύχει, αλλά η απόδοσή του και η συµπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων είναι εντελώς διαφορετική, µέχρι αυτήν τη στιγµή τουλάχιστον.

Ο Νάτσο Σκόκο δεν έχει συµφωνήσει ακόµα, αλλά υπάρχει κοινή διάθεση να βρεθεί η χρυσή τοµή. Μάλιστα χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία µε τον µάνατζερ του παίκτη και δεν αποκλείεται ίσως και σήµερα η υπόθεση να κλείσει θετικά. Μέχρι τον προχθεσινό αγώνα ο Σκόκο δεν είχε δώσει δείγµατα της αξίας του, αλλά όπως µας έχει συνηθίσει µπορεί να αλλάξει ένα µατς µόνος του.

Και αυτό έκανε κόντρα στον Αστέρα. Τη στιγµή που η µπάλα ήταν… 100 κιλά, αυτός σούταρε στέλνοντάς την στο «παραθυράκι» της εστίας.

Ο Ισµαελ Μπλάνκο έχει διαφωνήσει µε την προσφορά της Ενωσης και ζητά να πάρει τα χρήµατα που του είχε υποσχεθεί ο Νίκος Θανόπουλος, δηλαδή 700.000

πάγιες αποδοχές. Φέτος µε το σύστηµα που ακολουθεί ο Μπάγιεβιτς έµεινε στα περισσότερα µατς στον πάγκο. Στον αγώνα µε τον Αστέρα Τρίπολης που ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα δεν άρπαξε την ευκαιρία και όπως φαίνεται µάλλον το καλοκαίρι θα φύγει.

Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Μπορεί ο Σταύρος Αδαµίδης να είπε ότι αν η ΑΕΚ αδικηθεί από διαιτητή µπορεί να φύγει από το γήπεδο, αλλά αυτό δύσκολα θα συµβεί στην πραγµατικότητα. Οι κυρώσεις που έχει µία οµάδα είναι µεγάλες και οι οικονοµικές επιπτώσεις τεράστιες. Κατ’ αρχάς χάνει τον αγώνα στα χαρτιά, ενώ της αφαιρούνται τουλάχιστον 10 βαθµοί από τα επόµενα παιχνίδια. Ταυτόχρονα δε, αποβάλλεται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οπότε χάνει τα χρήµατα από εισιτήρια, τηλεοπτικά, χορηγίες και επιχορηγήσεις. Αυτά µπορεί να οδηγήσουν µία ΠΑΕ στην οικονοµική καταστροφή.

n Στο πλευρό του Σταύρου Αδαµίδη πάντως τέθηκαν µε ανακοίνωσή τους τα µέλη του Supporters Club.

n Δεκαέξι ποδοσφαιριστές θα κάνουν σήµερα και πρωινή προπόνηση για να καλύψουν το χαµένο έδαφος µεταξύ των οποίων και οι Νασούτι, Εντερ, Ντιόπ, Νταντόµο και Μπλάνκο.