ΜΕΧΡΙ και να αποσύρουν την οµάδα από αγώνα στον οποίο θα αδικείται σκέφτονται στην ΑΕΚ, ενώ εξετάζουν την περίπτωση προσφυγής στη Δικαιοσύνη για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη!

Στο «κιτρινόµαυρο» στρατόπεδο βράζουν εξαιτίας µιας ακόµα αδικίας την οποία υπέστη η ΑΕΚ και βλέπουν ότι πρέπει να ληφθούν ριζικά µέτρα. Ο Σταύρος Αδαµίδης θα συναντηθεί σήµερα µε τον Σοφοκλή Πιλάβιο και θα ζητήσει τα αυτονόητα. Στις σκέψεις µάλιστα κάποιων µέλη του Δ.Σ. είναι και η αποχώρηση της οµάδας από το γήπεδο αν δεν υπάρξει αντικειµενική διαιτησία σε κάποιο µατς! Αυτό βέβαια µπορεί να της επιφέρει σοβαρές κυρώσεις, αλλά στην Ενωση έχουν αγανακτήσει και ο πρόεδρός της είναι αποφασισµένος να προασπίσει τα συµφέροντά της µε κάθε τρόπο. Αυτό είναι το µήνυµα που θα στείλει σήµερα στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Αλλωστε ο Πέτρος Παππάς επικοινώνησε µετά το τέλος του προχθεσινού µατς µε τον Σταύρο Αδαµίδη και του είπε να κάνει αυτό που πρέπει, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τη διαιτησία του Κουκουλάκη, λέγοντας: «Αυτός δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά». Χθες στα γραφεία της ΠΑΕ µέλη της διοίκησης συναντήθηκαν για να εξετάσουν την περίπτωση να προβεί η οµάδα σε αγωγές για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη κατά της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και του Μιχάλη Κουκουλάκη! Συγκεκριµένα µελετούσαν το άρθρο 914 του Αστικού Κώδικα, σύµφωνα µε το οποίο όποιος ζηµιώνει άλλον παράνοµα και υπαίτια έχει υποχρέωση να τον αποζηµιώσει.

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ κατάφεραν να ξεπεράσουν τη σφαγιαστική διαιτησία του Κουκουλάκη, την πολύ καλή απόδοση του Αστέρα Τρίπολης και έδωσαν τον βαθµό της ισοπαλίας στο προχθεσινό µατς. Αρχικά η είσοδος του Νίκου Λυµπερόπουλου έδωσε στην οµάδα τον συνδετικό κρίκο που χρειάζονταν οι γραµµές της ΑΕΚ και ένωσε όλους στην προσπάθεια που έκαναν να αποφύγουν έστω την ήττα. Ο Ράφικ Τζιµπούρ που κυνηγούσε όλες τις φάσεις, αλλά βρισκόταν µονίµως εκτός περιοχής, µπήκε σ’ αυτήν µόλις βγήκε ο Μπλάνκο και λίγο µετά µείωσε το σκορ, πετυχαίνοντας γκολ για µία ακόµα φορά.

Τέλος, ο Νάτσο Σκόκο αποφάσισε ότι έπρεπε να παίξει ποδόσφαιρο και να αφήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση του συµβολαίου του σε άλλους. Οταν ο «υδραυλικός» πήρε µπροστά έκανε πράγµατα και θαύµατα, µε αποκορύφωµα το εκπληκτικό γκολ στο 87’.