Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ φέτος είναι αποφασισµένος να λειτουργήσει το περίφηµο ροτέισιον όσον αφορά τις 11άδες που θα παρατάσσει προκειµένου να έχει φρέσκους ποδοσφαιριστές τόσο στο πρωτάθληµα όσο και στο Εuropa League.

Η πρώτη δοκιµή ροτέισιον που έκανε φέτος, ήταν την πρώτη αγωνιστική στο παιχνίδι µε αντίπαλο την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη». Εκεί, πραγµατοποίησε επτά αλλαγές στην 11άδα του συγκριτικά µε την 11άδα που είχε παρατάξει στη Βιέννη, στο παιχνίδι µε αντίπαλο την Αούστρια. Οι Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νέτο, Ρουίζ, Λαζαρίδης και Ναφτί είχαν µείνει εκτός και ο αργεντινός τεχνικός είχε αλλάξει το 4-4-2 που συνηθίζει να χρησιµοποιεί, σε 4-1-4-1. Στο παιχνίδι εκείνο οι αλλαγές έπιασαν και ο Αρης έφυγε µε τους τρεις βαθµούς της νίκης από την Καβάλα.

Στη Νέα Σµύρνη, ο Κούπερ έκανε και πάλι εναλλαγές προσώπων, αφού η κούραση από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι µε αντίπαλο την Ατλέτικο, καθιστούσε αδύνατο να κατεβάσει το ίδιο σχήµα τρεις ηµέρες µετά στο παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου. Οι Πρίττας, Κόκε, Ρονάλντο, Φατί, Ρουίς και Βανγκέλι έµειναν εκτός, όµως ο Αρης αυτήν τη φορά απογοήτευσε µε την εµφάνισή του και οδηγήθηκε στην ήττα. Παρ’ όλα αυτά ο Κούπερ θα συνεχίσει τις εναλλαγές παικτών από παιχνίδι σε παιχνίδι, αφού θεωρεί ότι η ήττα και η πολύ κακή εµφάνιση στη Νέα Σµύρνη δεν είχε να κάνει µε το ροτέισιον, αλλά µε την κακή ηµέρα στην οποία βρέθηκε όλη η οµάδα καθώς και µε την αποβολή του Ναφτί.

Σήµερα επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη στις προπονήσεις και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αναµένεται να τους µιλήσει για το παιχνίδι της περασµένης Κυριακής. Ειδικά στον Ναφτί θα γίνει ιδιαίτερη οµιλία, αφού µε την ενέργειά του και την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε άφησε εκτεθειµένους τους υπόλοιπους συµπαίκτες του.

Η αγωνία για την κατάσταση του Σηφάκη παρατείνεται, αφού δεν υποβλήθηκε τελικά χθες σε µαγνητική τοµογραφία, κάτι που θα γίνει σήµερα, προκειµένου να φανεί πόσο σοβαρός ήταν ο τραυµατισµός που υπέστη στη µέση του. Πάντως είναι αµφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής µε αντίπαλο τον Εργοτέλη.

ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ

Στη Νέα Σµύρνη, ο Κούπερ έκανε αλλαγές προσώπων λόγω της κούρασης από το µατς µε την Ατλέτικο.
Οµως αυτήν τη φορά ο Αρης το πλήρωσε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από