Ο κ. Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον κ. Πιλάβιο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να φύγει μόνος του από τη διαιτησία ο κ. Κουκουλάκης, ρέφερι του  αγώνας της Ενωσης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τόνισε ο κ. Αδαμίδης: «Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να διαιτητεύσει ξανά εφέτος. Ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα  της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει εφέτος. Πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες»

Και συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης: «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά αν δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό»

Η συνομιλία των δύο ανδρών, λέγεται πως άρχισε με ένταση. Κι αυτό γιατί ο κ. Πιλάβιος κατηγόρησε τον κ. Αδαμίδη ότι συνέχεια κάνει δηλώσεις σε βάρος του και τον στοχοποιεί. Ο κ. Αδαμίδης τα είπε και με τον κ. Τεροβίτσα. Ο επικεφαλής της διαιτησίας παραδέχθηκε πως ο κ. Κουκουλάκης έκανε τέσσερα λάθη και όλα ήταν σε βάρος της ΑΕΚ!

Ο κ. Κουκουλάκης ή θα παίξει ξανά στο δεύτερο γύρο, ή δεν θα οριστεί σε άλλο παιχνίδι μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από