Ο κ. Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον κ. Πιλάβιο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να φύγει μόνος του από τη διαιτησία ο κ. Κουκουλάκης, ρέφερι του αγώνας της Ενωσης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τόνισε ο κ. Αδαμίδης: «Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να διαιτητεύσει ξανά εφέτος. Ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει εφέτος. Πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες»

Και συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης: «Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά αν δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα θα το κάνουμε. Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό»

Η συνομιλία των δύο ανδρών, λέγεται πως άρχισε με ένταση. Κι αυτό γιατί ο κ. Πιλάβιος κατηγόρησε τον κ. Αδαμίδη ότι συνέχεια κάνει δηλώσεις σε βάρος του και τον στοχοποιεί. Ο κ. Αδαμίδης τα είπε και με τον κ. Τεροβίτσα. Ο επικεφαλής της διαιτησίας παραδέχθηκε πως ο κ. Κουκουλάκης έκανε τέσσερα λάθη και όλα ήταν σε βάρος της ΑΕΚ!

Ο κ. Κουκουλάκης ή θα παίξει ξανά στο δεύτερο γύρο, ή δεν θα οριστεί σε άλλο παιχνίδι μέχρι το φινάλε της σεζόν.