ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η αντιπαράθεση για τη διαιτησία αποφάσισε χθες το Διοικητικό Συµβούλιο της Σούπερ Λίγκας, τη στιγµή που στην ΕΠΟ υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

«Πιστεύω πως µε την παραίτηση Δαλούκα έγινε µία νέα αρχή. Οποιος δεν µπορεί θα πηγαίνει σπίτι του και τα ίδια θα πω αν ευνοηθεί ο Ολυµπιακός», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυµπιακού και της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης, µε τον επιστήθιο φίλο του πρόεδρο του ΠΑΟ Νικόλα Πατέρα να τονίζει ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εµένα και τον Μαρινάκη».

Υπήρξαν πάντως και οι αντιδράσεις των εκπροσώπων των υπολοίπων ΠΑΕ απέναντι σε αυτές τις θέσεις. «Ολυµπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν δικαίωµα να µιλούν για τη διαιτησία», τόνισαν αρκετοί πρόεδροι ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε επίσης ότι «αν οποιοσδήποτε διαιτητής κάνει τα ίδια λάθη θα µιλήσω µε τον ίδιο τρόπο. Αυτό τα λέει όλα. Αν τυχόν χρειάζεται να φύγουν και άλλοι για να διορθωθούν τα κακώς κείµενα θα το πράξουµε».

Στο µεταξύ η ΕΠΟ εµφανίζεται έτοιµη να προβεί σε αλλαγές στην ΚΕΔ, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Ενώ έπειτα από εισήγηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρου Αδαµίδη αποφασίστηκε συνάντηση µεταξύ όλων των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας µε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.