Μετωπική σύγκρουση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυµπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη µε τους οργανωµένους οπαδούς, οι οποίοι έκλεισαν το «Γ. Καραϊσκάκης» και έχουν σκοπό να συνεχίσουν να προκαλούν επεισόδια.


Ο πειραιώτης εφοπλιστής θέλει να σπάσει το απόστηµα και να βγάλει έξω από την οικογένεια του Ολυµπιακού τους ταραξίες. Θα ακολουθήσει σκληρή γραµµή και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ο µεγαλοµέτοχος της πειραϊκής εταιρείας ξέρει ότι αυτοί που παρεκτρέπονται είναι 100, το πολύ 200 οπαδοί. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να βάζουν λουκέτο στο φαληρικό στάδιο. Η UΕFΑ τιµώρησε µε δύο αγωνιστικές κεκλεισµένων των θυρών τον Ολυµπιακό και η Σούπερ Λίγκα µε µία αγωνιστική. Τιµωρήθηκαν οι υπόλοιποι 33.000

που ήθελαν να βρεθούν κοντά στην οµάδα τους.

Ο πρόεδρος του Ολυµπιακού Σωκράτης Κόκκαλης δεν κατόρθωσε, παρά τις προσπάθειές του επί σειρά ετών, να βρει την κατάλληλη λύση για την καταπολέµηση της βίας. Επίσης κορυφαία στελέχη των Συνδέσµων της Θύρας 7 δεν µπόρεσαν να αποµονώσουν τα ταραχοποιά στοιχεία. Ο κ. Μαρινάκης είναι αποφασισµένος να βάλει το µαχαίρι στο κόκαλο. Τώρα!

Οι φίλοι του Ολυµπιακού είναι η µεγάλη δύναµη και έχουν µετατρέψει το «Γ. Καραϊσκάκης» σε απόρθητο φρούριο. Εχουν λυγίσει οµάδες και οµαδάρες. Η διοίκηση του Ολυµπιακού έχει προµηθευτεί 2.200 εισιτήρια για το µατς µε τον Πανσερραϊκό την Κυριακή στις Σέρρες.

Η συµπεριφορά των οπαδών της πειραϊκής οµάδας θα αποτελέσει κριτήριο για ανάλογες κινήσεις της διοίκησης και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο κ. Μαρινάκης συναντήθηκε χθες µε τους επικεφαλής των Συνδέσµων της Θύρας 7 και έστειλε ξεκάθαρο µήνυµα ότι τέλος η ανοχή. Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι έδρα για όλους τους φιλάθλους και όχι για να κάνουν κουµάντο 100-200 χούλιγκαν. Παράλληλα τους είπε να είναι προσεκτικοί ώστε να µη δηµιουργηθεί το παραµικρό στο δηµοτικό γήπεδο Σερρών. ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ο Μάρκο Πάντελιτς παρέθεσε γεύµα σε όλα τα µέλη του ποδοσφαιρικού τµήµατος, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του(έκλεισε τα 32). Το δώρο του Βαλβέρδε στον σέρβο φορ θα είναι η συµµετοχή του στον αγώνα µε τον Πανσερραϊκό. Οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυµπιακού συναντήθηκαν χθες µε τον κ. Μαρινάκη στην Πλατεία Αλεξάνδρας και του πρόσφεραν ένα αναµνηστικό ενθύµιο ως αναγνώριση της προσφοράς του στον Ολυµπιακό.

Στον αγωνιστικό τοµέα, ο Ουρτάδο θα δοκιµάσει αύριο να µπει στο πρόγραµµα της προπόνησης, ενώ ο Φουστέρ αναµένεται σήµερα να µπει σε φουλ ρυθµούς προπόνησης.

ΜΕΤ ΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η συµπεριφορά των οπαδών της πειραϊκής οµάδας θα αποτελέσει κριτήριο για ανάλογες κινήσεις της διοίκησης