ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ζωής των οπαδών του Αρη παίρνει σάρκα και οστά. Οι Κίτρινοι υποδέχονται απόψε (8 µ.µ., απευθείας ΑΝΤ1) την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ και νικήτρια του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στην εκκίνηση ενός ταξιδιού µε τουλάχιστον έξι στάσεις έως τα µέσα Δεκεµβρίου. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» πήρε από χθες χρώµα Πριµέρα Ντιβιζιόν. Νωρίς το πρωί οι 22 εργαζόµενοι στο τηλεοπτικό δίκτυο telecinco έπιασαν δουλειά στην αποκλεισµένη από αυτοκίνητα οδό Αλκµήνης, πίσω από τη σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου του Αρη, ενώ αργά το απόγευµα περίπου 50 ισπανοί δηµοσιογράφοι και τεχνικοί πήγαν στην αίθουσα Τύπου προκειµένου να καλύψουν τις συνεντεύξεις των Κίκε Φλόρες και Ντέιβιντ Ντε Γκέα.

Την ίδια ώρα πιτσιρικάδες των τµηµάτων υποδοµής του Αρη έκαναν την τελική δοκιµή της τελετής που θα προηγηθεί της σέντρας. Η νέα λεπτοµέρεια που θα αρέσει είναι το σεντόνι µε έντονο πορφυροκίτρινο χρώµα. Τo µεσηµέρι η προσέλευση των προσκεκληµένων για τους Εκτορ Ραούλ Κούπερ και Σέρχιο Κόκε ήταν σαφώς µικρότερη. Μάλιστα, κάποιοι που δεν έχουν συνηθίσει την ακρίβεια των διοργανωτών έχασαν το πρώτο πεντάλεπτο των τοποθετήσεων του προπονητή του Αρη. Ο Κούπερ είπε: «Εχω καλή στατιστική στα µατς µε την Ατλέτικο, αλλά όχι κάποια ιδιαίτερα έντονη ανάµνηση. Θυµάµαι µία εκτός έδρας νίκη µε τη Μαγιόρκα που µας έβγαλε από µία πολύ δύσκολη κατάσταση».

Ο προπονητής του Αρη αποτελεί πηγή έµπνευσης για τον κατά πολύ νεώτερο συνάδελφό του της Ατλέτικο. «Ο Κούπερ ήταν για µένα σηµείο αναφοράς όταν προετοιµαζόµουν να ακολουθήσω την προπονητική. Εµαθα πάρα πολλά πράγµατα από τη δουλειά του», παραδέχθηκε ο προπονητής της πρωτοπόρου του ισπανικού πρωταθλήµατος µε δύο νίκες στα πρώτα ισάριθµα µατς.

Η δυναµική των φιλοξενουµένων δεν απαγορεύει τα όνειρα στους γηπεδούχους. «Κανείς δεν µπορεί να µας στερήσει την ελπίδα για θετικό αποτέλεσµα. Με αυτή τη νοοτροπία θα αγωνιστούµε», πρόσθεσε ο Κούπερ, που δεν υπολογίζει τους Νέτο, Τσέζαρεκ, Τόχα, Τσεζνάουσκις, Ναφτί και Κάλβο. Απόντες από την Ατλέτικο είναι οι Ουιφαλούσι και Αγουέρο. n Την απόκτηση του Φαµπιάνο Ντε Λίµα για δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά», δήλωσε ο 25χρονος βραζιλιάνος επιθετικός.

ΓΙΟΡΤΗ

Ο Αρης υποδέχεται απόψε την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ και πρωτοπόρο στην Πριµέρα Ντιβισιόν Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τα όνειρα δεν…

απαγορεύονται