Η «ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ» για τον Παναθηναϊκό τελείωσε και αρχίζει η…. ανηφόρα. Οι Πράσινοι, ύστερα από δύο εβδοµάδες στο ΟΑΚΑ µε βάρη, τρέξιµο στο ανοικτό γήπεδο και ολίγον από µπάσκετ, ταξιδεύουν στο Ζλάτιµπορ όπου η ένταση θα κορυφωθεί, οι προπονήσεις θα γίνουν σκληρές και θα µπουν οι βάσεις για να µπορούν να ανταπεξέλθουν στη µεγάλη και επίπονη σεζόν. Οι συνθήκες στο προπονητικό κέντρο της Σερβίας είναι εξαιρετικές και γι’ αυτό οι πρωταθλητές Ελλάδας το επιλέγουν τα τελευταία χρόνια. Φέτος όµως ο Ζέλιµιρ Οµπράντοβιτς έχει όλες τις προοπτικές για να κάνει µαζί µε τους παίκτες του την καλύτερη, επί των ηµερών του, προετοιµασία.

Δεν είχε υπάρξει ποτέ στο παρελθόν άλλη φορά που ο Παναθηναϊκός να άρχιζε το βασικό στάδιο της προετοιµασίας του µε όλους τους παίκτες του παρόντες από την πρώτη στιγµή. Ο πρόωρος αποκλεισµός της Εθνικής Ελλάδας και της Αυστραλίας έφεραν µία εβδοµάδα νωρίτερα τους 8 από τους 9 διεθνείς του Παναθηναϊκού και ο Σέρβος θα έχει να περιµένει µονάχα τον Μιλένκο Τέπιτς.

Σήµερα, εκτός των 14 επαγγελµατιών, ταξίδευσαν µαζί µε την οµάδα του Παναθηναϊκού οι νεαροί Μαραγκός, Καραµολέγκος, ενώ ο Τέπιτς έχει άδεια µέχρι τις 20 Σεπτεµβρίου.